Ce se întâmplă noaptea în spitalul în care e internată DENISA. Chiar una dintre asistente a mărturisit: „Se fac eforturi extraordinare“

Publicat: 12/06/2017 | 08:47

Cântăreaţa Denisa Răducu e internată de aproape o săptămână într-un centru medical din Capitală, specializat în îngrijiri paliative, iar recent una dintre asistentele din respectivul spital a făcut mai multe mărturisiri.

Din câte se pare, atunci când vine seara, asistentele din Centrul Sf. Luca din Capitală nu mai fac faţă din pricina faptului că în spital sunt internaţi foarte mulţi bolnavi. De asemenea, pe tot parcursul nopţii, există o singură infirmieră care se ocupă de peste 20 de bolnavi.

„In garda de noapte e o singura infirmiera se ocupa de aproximativ 34 de bolnavi din care foarte multi imobilizati. Trebuie sa li se schimbe pampersul si sa le dea mancare cu lingurita. Sa nu mai spun ca sunt nopti in care o infirmiera se ocupa de 2 etaje cu saloane plina cu bolnavi, unii foarte grav. Cum crezi ca facem fata? Cum poti sa ai grija de 34 de pacienti intr-o noapte, din care o parte din ei sunt in stare critica?! Langa care din ei sa stau mai mult? Alergam buimace de la un salon la altul, nu e comod sa vezi oameni suferinzi, chinuindu-se, sa nu stii ce sa le mai faci, cum si cand. Degeaba avem vointa,  nu exista personal. La oncologie, pe sectie, se fac eforturi extraordinare, ca sunt multe cazuri grave. Suntem epuizate, terminate, abia facem fata“, a mărturisit una dintre asistentele de la Centrul Sf. Luca din Capitală, potrivit wowbiz.ro.

Citește și...