Ce sfârşit trist are Cristina Stamate. Au făcut chetă ca s-o înmormânteze!

Publicat: 28/11/2017 | 00:00

Pe cât de spumoasă era Cristina Stamate pe scenă sau în studiourile de film, pe atât de discretă era în viaţa ei particulară. Actriţa se obişnuise să trăiască singură şi nu a mai vrut să se recăsătorească după ce a divorţat la vârsta de 31 de ani. Mai are puţine rude în viaţă, astfel că de cele trebuincioase înmormântării se vor ocupa colegii, în frunte cu Alexandru Arşinel. (VEZI ŞI: Monica Pop, dezvăluiri despre ultimele zile din viaţa Cristinei Stamate! Ce a omorât-o de fapt: ”Operaţia a fost un succes, putea să trăiască mult şi bine!”)

Şi vecinii contribuie la ritualurile creştine pentru înmormântarea Cristinei Stamate, după cum a arătat, AICI, CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, dar greul a fost preluat de colegii săi de la teatrul Constantin Tănase. Profund îndurerat după dispariţia colegei sale de scenă Stela Popescu, Alexandru Arşinel nu s-a dat la o parte şi s-a ocupat personal de activităţile premergătoare înmormântării.

Colegii artistei au organizat o chetă, punând fiecare, după posibilităţi, o sumă de bani, pentru acoperirea, cel puţin în parte, a cheltuielilor de înmormântare. Cristina Stamate nu avea nici loc de veci şi tot Alexandru Arşinel s-a ocupat de acest lucru. Chiar el a declarat asta luni dimineaţă, iar după amiază a anunţat deja că a reuşit să-l obţină, iar Cristina Stamate va fi înmormântată pe Aleea Artiştilor de la Cimitirul Belu.

(CITEŞTE ŞI: Cristina Stamate şi-a ”cumpărat” sănătatea cu bani de la prieteni. Mărturisirile tulburătoare ale actriţei)

Arşinel a sunat personal la Administraţia Cimitirelor pentru asta, susţin surse din cadrul teatrului de revistă. La prima oră, Arşinel a chemat o persoană de încredere şi a rugat-o să ia legătura cu o firmă de pompe funebre. Aceasta se ocupă de toate cele trebuincioase la înmormântare, inclusiv de obţinerea certificatului de deces de la primărie, dar şi de îndeplinirea ritualurilor creştineşti la pomană, urmând ca totul să fie achitat după obţinerea ajutorului de înmormântare de la Primărie. Alexandru Arşinel, care poate fi lesne considerat ”îngerul păzitor al Cristinei Stamate” a fost şi cel care a anunţat public, luni după-amiază, ce se va întâmpla pe mai departe.

Va pleca pe ultimul drum din locul unde a muncit peste 40 de ani

”Am intervenit am obţinut un loc de veci, am trimis o echipă la spital ca să o aranjeze, să o pregătească de înmormântare, am început să dăm peste o parte din rudele Cristinei şi până la urmă s-a aranjat un program. Mâine va fi adusă la teatru, să plece şi ea de acolo unde a muncit peste 40 de ani, va fi dusă în capelă la Bellu unde va sta câteva ore, după care va fi slujba din jurul orei 12, mă refer la ziua de miercuri. Mâine (marţi, n.r. ) va fi expusă la teatru după ce va fi adusă, până seara, şi miercuri la 12-1 va fi slujba religioasă, după care va fi înmormântată pe Aleea Artiştilor ” a spus Arşinel. (VEZI PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: Semnul rău de la înmormântarea Stelei Popescu a prevestit moartea Cristinei Stamate? Oamenii şi-au făcut cruce după ce…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 
Citește și...