Ce spun criminaliștii din S.U.A despre Gheorghe Dincă

Autor: A.N.
Publicat: 17/01/2020 | 19:21
Ce spun criminaliștii din S.U.A despre Gheorghe Dincă

Specialiștii americani cu care au colaborat instituțiile române au făcut numeroase observații în privința lui Gheorghe Dincă.

”După răpirea fiecăreia dintre victime, Dincă a depus un efort considerabil pentru a lua legătura telefonic cu familiile victimelor. Acesta a inclus mersul pe jos, apelarea la o mașină de ocazie și deplasarea cu mașina până în diferite locații pentru a cumpăra un telefon mobil și o cartelă SIM, pentru a efectua respectivele apeluri. Date fiind efortul și riscul asociat acestor acțiuni, după câte se pare pentru a minimiza eforturile familiei și ale organelor însărcinate cu aplicarea legii de a le căuta pe Melencu și Măceșanu, este puțin probabil că acestea să reprezinte alegeri spontane. Mai degrabă Dincă s-a gândit cum să descurajeze inițierea unei investigații de către organele de poliție în legătură cu dispariția unei persoane cu mult înainte de a i se ivi ocazia de a le răpi pe Melencu și Măceșanu”, scriu procurorii în rechizitoriu.

Gheorghe Dincă a pregătit ”camera ororilor” cu 5 luni înainte de a se afla despre nenorocirile din Caracal.

”Dincă făcuse ample pregătiri în gospodărie, printre acestea și camera ”groazei”, acolo unde se crede că au stat și au fost violate Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, încă din luna februarie a anului 2019. Procurorii mai spun că acesta își transformase locuința într-o ”închisoare”, cu ferestrele ”betonate”.

Cu o sexualitate exacerbată pentru vârsta sa (constatată cu ocazia expertizei psihiatrice și a analizei comportamentale), preocupat până la obsesie de propria virilitate și convins de efectul stimulant al sexului oral, inculpatul DINCĂ GHEORGHE  a pierdut orice respect pentru femeie ca individ, aceasta devenind, în mentalul său, un simplu obiect de satisfacere a plăcerilor sexuale.

În momentele de relaxare bahică cu prietenii, discuțiile inițiate de inculpat se refereau preponderent la sexul opus, povestirile cu tentă erotico-pornografică consolidând geneza planului final al inculpatului de satisfacere sexuală conform propriului scenariu, în condițiile și termenii doriți,  în care femeia să fie incapabilă să îl refuze ori să se opună”, se arată în rechizitoriul procurorilor, potrivit Antena 3.

Citește și...