Ce spune cea mai mare prezicătoare din România despre epidemia de coronavirus. Cărțile i-au arătat când se va sfârși totul

Publicat: 12/08/2020 | 17:14

Ioana Sidonia se declară cea mai mare prezicătoare din Romania și susține că a prezis și venirea virusului care a acaparat întreg globul. Mai mult, aceasta a prevăzut și momentul în care coronavirusul va dispărea și nu va mai face probleme.

Ioana Sidonia este una dintre cel mai celebre prezicătoare din România, iar de-a lungul timpului fost implicată în mai multe scandaluri și a avut un cuvânt de spus despre lucrurile imoprtante ce s-au întâmplat în România. (CITEȘTE ȘI: SFÂRȘIT TRAGIC! PACIENTA INFECTATĂ CU CORONAVIRUS, DIN SALVAREA CĂZUTĂ ASEARĂ DE PE POD, A MURIT)

Însă de această data, Ioana Sidonia a avut o previziune la nivel global. Se pare că vrăjitoarea a prezis epidemia de coronavirus și ravagiile pe care avea să le facă. Iar acum cărțile de tarot ale Ioanei Sidonia au dezvăluit și când epidemia o să ia sfârșit, însă până la acel moment România are de traversat o perioadă sumbră.

 Când se va sfârși epidemia?

Conform previziunile vrăjitoarei Ioana Sidonia epidemia de coronavirus urmează să ajungă la final la sfârșitul anului 2021. Chira dacă nu specifică exact cum se va întâmpla acest lucru prezicătoarea este sigură de rezultat.

Însă până atunci România va avea destul de mult de suferit. Cărțile de tarot au arătat că se vor înregistra creșteri tot mai mari de noi cazuri de infectări pentru România. (VEZI ȘI: PETRECERE CU INTERLOPI, FĂRĂ RESPECTAREA MĂSURILOR IMPUSE DE PANDEMIE!)

„Sunt bine-cunoscuta, celebra Ioana Sidonia. În primul rând vreau să va spun înainte de schimbarea anului 2020, am făcut o preconizare în cărțile mele de tarot și deja am preconizat că acest an o să fi un an schimbat cu semne rele.

 Aceste semne rele, care înseamnă această pandemie care a lovit întreaga planeta, va mai dura, cel puțin, până la sfârșitul anului 2021. Din preconizările mele iese că acest sfârșit o să fie greu pentru România. O să fie cu foarte multe cazuri noi, iar la noi în România deja au ajuns. Sunt cam multe cazuri de infectări la noi”, a spus Ioana Sidonia.