Ce viaţă grea a avut Lucky Marinescu! Artista a fost terorizată de soţ: „Mi-a dat cu veioza în ochi! M-a bătut până am văzut stele verzi!”

Publicat: 12/01/2018 | 08:47

Lucky Marinescu, una dintre marile voci ale scenei muzicale din România a murit, miercuri (10 ianuarie), la vârsta de 83 de ani. Celebra artistă a avut o viaţă amoroasă tumultuoasă.

 A avut o carieră de succes, dar viaţă personală a Lucreţiei Marinescu a fost însă un coşmar, pentru că primul ei soţ era gelos şi o bătea până aproape de leşin.

„Ne-am luat din dragoste, dar abia după căsătorie, la ceva vreme, mi-am dat seamă că avea un caracter… ce să mai spun?!… Am stat cu el aproape şase ani şi totul s-a sfârşit când gelozia lui bolnavă a atins apogeul: era cu câteva zile înaintea Festivalului de la Mamaia şi, într-o noapte, m-am trezit cu lumina veiozei băgată an ochi şi soţul meu s-a pornit cu un intero­ga­toriu mai ceva că la Gestapo. Obsesia lui era “Sa-mi spui cu cine m-ai înşelat şi ce-ai făcut!”. Până la urmă, enervat că eu negam orice fel de aven­tura, mi-a dat doi pumni, de-am văzut li­teral­mente stele verzi, du­pa care s-a făcut întuneric. A fost groaz­nic! Pe de-o parte, am suferit un şoc psihic şi emo­tio­nal, iar, pe de altă parte, eram disperată, pentru că faţă mea arată într-un asemenea hal, încât nici nu mai puteam să ies din casă, darămite să plec la Mamaia. Până la urmă, cea care m-a salvat a fost soţia lui Sile Dinicu. Ea m-a sfătuit să-mi aplic comprese cu carne crudă, şi-n felul asta am scăpat de umflături şi de vânătai, destul cât să le pot acoperi cu un machiaj mai gros şi să pot urcă pe scenă. Imediat după ce m-am întors la Bucureşti, de la festival, am şi di­vortat”, a povestit Lucky.

Cântăreaţa s-a recăsătorit, a plecat în America, dar de câţiva ani a revenise în ţară. Lucky Marinescu a murit miercuri dimineaţă, la vârsta de 83 de ani. Anunţul decesului artistei a fost făcut joi, de fiul său, Lawrence Marinescu.

Recomandarea CIAO.RO