Cea mai bogată româncă din lume a filmat la Hollywood! Primele imagini + declarații exclusive

Publicat: 28/04/2019 | 23:07

Actrița Andreea Boyer, de origine română, a realizat un film la Hollywood, inspirat din viața reală, peliculă în care joacă și Anca Verma, fostul fotomodel care apare în revista Forbes cu o avere de trei miliarde de dolari! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut un interviu în exclusivitate despre acest proiect. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)

Pentru cei care nu o știu, Andreea Boyer a mai jucat în filme precum ”Julia 17” sau ”Jamira”, activitatea ei cinematografică fiind premiată cu două distincții importante, ambele în 2017. Anca Verma nu mai are nevoie de prezentare, dar putem reaminti faptul că românca, originară din Galați, este căsătorită cu unul dintre cei mai bogați oameni lume, iar asta a clasat-o inclusiv pe ea în Topul Forbes (n.r. – au o avere de 3 miliarde de dolari!). (Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti) 

Cele două au câte un partener şi iubesc la fel de mult. Andreea Boyer a avut ideea să facă un scurt film în care să vorbească despre toate dezamăgirile amoroase care și-au pus amprenta asupra lor.

(VEZI ȘI: CEA MAI BOGATĂ ROMÂNCĂ DIN LUME A FĂCUT LIVE CU SOACRA MULTI-MILIARDARĂ… INTUBATĂ LA SPITAL)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut un interviu în exclusivitate cu Andreea Boyer, în care ne explică pas cu pas cum a fost construit acest proiect.

„Anca Verma m-a ajutat să-mi pun în valoare scenariul”

Reporter: Cum a pornit această idee?

Andreea Boyer: Filmul „My Selfie Life”, de scurt metraj, are aproape 25 de minute și mă arată pe mine în rolul principal, Penelope, alături de un politician – Peter Grab. Îi mulțumesc în primul rând actriței Anca Verma și soțului ei, Abhishek Verma, cât și altor actori din mai multe țări (Franța, Australia, Italia, SUA). Filmul arată că arta și cinematografia sunt importante pretutindeni. Mă bucur foarte mult că am realizat acest film, în care Anca Verma dă tuturor  energie pozitivă.

Ideea mi-a venit din propriile experiențe de viață. Eu am 23 de ani și am trecut prin dezamăgiri în dragoste cu fostul meu prieten și despre aspectul acesta am scris scenariul de film. Și desigur că prietenii adevărați sunt alături de noi în aceste momente, pentru că noi toți învățăm din lecțiile de viață. La fel mi-a venit ideea să arăt în filmul meu principiul de gândire pozitiv în viață și că este important să discutăm despre probleme, dar mult mai mult este important să gândim pozitiv și să fim focusați pe prezent și pe viitor. Este și motivul pentru care eu, în filmul „My Selfie Life”, sunt depresivă la început, dar încet, până la sfârșit de film, realizez că nu merită să fiu tristă din cauza unei persoane care s-a comportat urât cu mine. Dacă nu te simți respectat, iubit, atunci este bine să lași partenerul să fie o parte din trecutul tău și să te eliberezi.

Anca Verma m-a ajutat să-mi pun în valoare scenariul, să ilustrez acest principiu al gândirii pozitive. Eu cred în „the law of attraction” (legea atracției, n.r.) și sunt convinsă că pozitivul vine înapoi.

(VEZI ŞI: Are trei miliarde de dolari. Cea mai bogată româncă a dat lovitura la Bollywood!)

„Să ne bucurăm de prezent”

Reporter: Ce anume te-a inspirat în realizarea acestei pelicule?

Andreea Boyer: Pe lângă experiența de viață, și alt aspect m-a inspirat puțin… Pe de o parte, în situațiile precum cele din filmul meu, este foarte bine să avem contact direct, să ne vedem prietenii cu Selfie Videos, să comunicăm, ca să ieșim sentimental și mental mai repede din situație. Dar totul trebuie să fie în balanță … Când suntem în vacanță pentru a ne relaxa, atunci mai bine să reducem selfie-urile la minimum și să ne bucurăm de prezent.

Reporter: Cum ți-ai dori să fie perceput în ochii telespectatorilor acest film?

Andreea Boyer: Îmi doresc ca telespectatorii să transmită mai departe mesajul filmului meu. Astfel, femeile tinere pot înțelege mai repede să nu fie triste și la fel să folosim tehnica Selfies ca să ne facem viața mai frumoasă, având contact cu alții, cu prieteni, cu familia, dar să nu fim dependenți de Selfies. Think positive and love yourself! (Gândește pozitiv și iubește-te pe tine însuți/însăți – n.r.).

(CITEŞTE ŞI: Românca Anca Neacşu, cea care l-a „îngenuncheat” pe indianul milionar Verma, ţine la imaginea ei şi după gratii. A cerut trusa de cosmetice în puşcărie! – EXCLUSIVITATE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...