Cea mai tânără parlamentară şi-a ţinut ascuns iubitul, dar… Căţelul i-a dat de gol pe sexy-deputata & donjuanul de la ”naţională”!

Publicat: 02/02/2017 | 00:10

Spre finele anului trecut, Mara Mareş, în vârstă de 24 de ani şi donjuanul Iulian Stamate, de 33 de ani, au dat dovadă că politica şi sportul merg foarte bine împreună.

Spre finele anului trecut, Mara Mareş, în vârstă de 24 de ani şi donjuanul Iulian Stamate, de 33 de ani, au dat dovadă că politica şi sportul merg foarte bine împreună (despre toate astea, îţi povesteam mai multe AICI). Acum, relaţia dintre cei doi pare să fi evoluat, aşa cum era şi normal, iar cei doi sunt pe un făgaş cât se poate de bun. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a aflat că cea mai tânără şi sexy deputată din politica românească a mers recent în vizită la părinţii lui Iulian Stamate. Chit că momentul nu a fost anunţat public, ci, dimpotrivă, ţinut în sertar mai bine ca un secret de stat, pe cei doi i-a dat de gol un personaj cât se poate de simpatic. Mai exact, patrupedul pe care sportivul îl are de câţiva ani şi care deja e considerat ca făcând parte din familie. Recent, Mara Mareş pare să fi mers să îi cunoască pe părinţii lui Iulian Stamate, iar în faţa casei pe care Floarea Stamate, mama sportivului o deţine în Moreni, Dâmboviţa, s-a oprit ca să se pozeze.

În plus, atât faţada casei, cât şi câinele mai apar în alte fotografii pe care Stamate le-a făcut publice pe contul său de Facebook. Mai mult, în câteva dintre imagini apare şi micuţa lui, pe care fostul vicecampion al CSM Bucureşti o are cu voleibalista Ana-Maria Grigoriu. De aceasta a care a divorţat după doar un an de căsnicie, în vara lui 2015. Aşadar, dacă până acum relaţia dintre tânăra femeie-politician supranumită „prinţesa cartofilor“ şi handbalist a fost una mai „complicată“, lucrurile par să fi urmat o traiectorie perfect normală oricărei relaţii c-un viitor stabil.

Căţelul i-a dat de gol pe cei doi, pentru că Mara Mareş s-a pozat în faţa casei mamei lui Iulian Stamate din Moreni
Căţelul i-a dat de gol pe cei doi, pentru că Mara Mareş s-a pozat în faţa casei mamei lui Iulian Stamate din Moreni

De asemenea, braşoveanca a fost prima pe listele PNL pentru Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare de iarna trecută, iar la cei 24 de ani ai săi a devenit cea mai tânără, dar şi cea mai sexy deputată care a prins un loc în Parlamentul României.

Pe de altă parte, Iulian Stamate e recunoscut ca fiind un Don Juan notoriu (DETALII AICI). Înainte de scurta căsătorie cu Ana-Maria Grigoriu, acesta s-a iubit cu alte doamne şi domnişoare potente financiar din showbiz-ul autohton precum Rita Mureşan, fotomodelul Adelina Boie (CITEŞTE MAI MULTE) sau dansatoarea Andreea Popescu.