Cel mai bogat fotbalist din lume nu e nici Messi, nici Ronaldo şi are 19 ani! Joacă în Anglia, are avion personal şi…

Publicat: 06/01/2018 | 15:06

Cel mai bogat fotbalist din lume nu e nici Messi, nici Ronaldo. Faiq Bolkiah, în vârstă de 19 ani, este nepotul Sultanului Bruneiului, Hassanal Bolkiah, şi are avion personal şi liber la cheltuit averea familiei, potrivit sport.ro.

Sultanul Bruneiului, Hassanal Bolkiah, are o avere de peste 15 miliarde de dolari, el fiind cel mai bogat monarh al planetei. Faiq Bolkiah, în vârstă de 19 ani, evoluează în prezent la echipa de juniori a lui Leicester, după ce a fost jucătorul lui Chelsea. Tatăl lui Faiq, Jefri Bolkiah, are şi el o avere impresionantă. Deţine 2.300 de maşini, având o flotă de Bentley, Ferrari şi Rolls-Royce. De asemenea, el are două yachturi numite „Nipple 1” şi „Nipple 2”.

Jefri Bolkiah, tatăl lui Faiq, l-a plătit pe un artist, J. Seward Johnson, cu 500.000 dolari pentru a-i sculpta o statuetă care să îl înfăţişeze alături de fosta lui logodnică. De asemenea, a cheltuit 5 milioane de dolari pe un covor brodat cu fir de aur şi diamante!

„Părinţii mi-au fost mereu alături şi m-au sprijinit în incercarea mea de a deveni un fotbalist mare. M-au pregătit fizic şi psihic încă din anii copilăriei, mi-au fost modele”, a declarat Faiq în presa engleză.

 

Citește și...