Cel mai mare secret al surorilor Roller! Se dadeau drept lesbiene, dar blonda avea un iubit inca din martie 2013. Vezi dovada

Publicat: 22/01/2014 | 00:20
Cel mai mare secret al surorilor Roller! Se dadeau drept lesbiene, dar blonda avea un iubit inca din martie 2013. Vezi dovada

Vara anului trecut a fost una marcata de scandalul surorilor lesbiene, care s-au luat in piept cu tot showbiz-ul romanesc, la propriu si la figurat. Insa in spatele imaginii zugravite realitatea era total diferita.

Lisa si Isabell, doua romance ce traiau in Germania, s-au trezit peste noapte ca vor sa devina vedete. Asa ca, din moment ce nu functiona sa lanseze simplu o piesa pe la televiziuni, s-au gandit sa o ofere impreuna cu un subiect-bomba.

roller sis

Asa s-a tesut povestea surorilor lesbiene, cu cele doua sarutandu-se fara rusine pe la TV sau pe Facebook, gata sa faca orice fel de sacrificii erotice doar-doar o sa fie celebre.

Ce-i drept, aceste lucruri s-au si intamplat si telenovela Roller Sis era gata sa devina serial de succes, precum cel cu Elodia.

La fel de brusc cum a aparut insa, povestea s-a si stins, fetele si-au luat ceva banuti si au plecat de unde au venit, adica in Germania.

INSELATORIE PE FATA

Isabell de la Roller Sis
Isabell de la Roller Sis

In toata perioada in care aparea la televizor, una dintre surori avea insa si un iubit (neoficial) si bine ascuns de ochii credulilor care se uitau la serial.

Isabell are o relatie cu Alex inca din martie 2013
Isabell are o relatie cu Alex inca din martie 2013

Alex e neamt si declara pe profilul lui de Facebook ca se afla intr-o relatie cu Isabell din martie 2013. De altfel, relatia pare sustinuta de probe, printre care se afla si numeroase fotografii cu cei doi, in ipostaze apropiate, ce atesta exact faptul ca sunt iubiti.

Atat Isabell, cat si Lisa au sustinut mereu ca nu au iubiti si s-au certat cu toti cei care au avut ceva de obiectat la gesturile indecente pe care le faceau impreuna, la vremea respectiva.

TRAIESC IN GERMANIA, DEPARTE DE BARFE

Surorile traiesc acum departe de Romania
Surorile traiesc acum departe de Romania

Cele doua surori au plecat de cateva luni din Romania. „Noi suntem bine, acasica, in Germania. Momentan facem o pauza cu muzica, vom reveni la momentul potrivit. Acum ma concentrez pe cariera mea de Dj (Isabell) in Germania unde am avut deja cateva bookinguri in cele mai renumite cluburi de aici”, ne-a spus Isabell.

Prima fotografie cu surorile de la Roller Sis dupa ce si-au pus silicoane: „Erati mai frumoase naturale, fara operatie”

Una dintre surorile de la Roller Sys a ramas in sanii goi in piscina! Un fotograf a surprins momentul

D.B.

Citește și...