Acasă » Știri » Știri interne » Cel mai sincer interviu al Irinei Lazareanu, muza lui Karl Lagerfeld: “Merg la tara, sa mananc sarmale si ciorba de afumatura”

Cel mai sincer interviu al Irinei Lazareanu, muza lui Karl Lagerfeld: “Merg la tara, sa mananc sarmale si ciorba de afumatura”

De: Cancan 17/12/2014 | 00:06

A facut milioane de dolari, din moda, se invarte numai printre celebritati de top si schimba chiar si cate trei avioane pe zi. Super-modelul Irina Lazareanu a venit pentru cateva zile in Romania si se va relaxa la bunici, langa Brasov.

Karl Lagerfeld, directorul de creatie al prestigioasei case Chanel a numit-o muza lui, iar Kate Moss ii este cea mai buna prietena si, totodata fina, intrucat Irina a nasit-o pe fiica vedetei, acum in varsta de 12 ani. O figura rece si impozanta, te astepti ca Irina Lazareanu sa impuna distanta, atunci cand vorbesti cu ea. Insa nici milioanele din conturi, nici gloria, nici notorietatea la nivel mondial nu au reusit sa o transforme, bruneta fiind mult mai sociabila decat cineva s-ar astepta.

irina lazareanu

Am intalnit-o, luni seara, in culisele unei prezentari de moda, unde a fost invitat special, si la care a ajuns cu greu, intrucat schimbase trei avioane, in ziua respectiva.

 

Adora mancarea romaneasca

Irina Lazareanu

Total degajata si cu o atitudine mai mult decat prietenoasa, chiar daca era inconjurata numai de straini, Irina umple locul atunci cand incepe sa zambeasca si sa vorbeasca romaneste cu un puternic accent englezesc (n.r. desi momentan locuieste in Canada, in Montreal, unde se vorbeste limba franceza). S-a asezat pe scaun, a rugat reporterii sa ii dea putin ragaz, pentru a-si trage sufletul, insa nu i-au trebuit, pentru odihna, decat cateva zeci de secunde, intrucat a intrat in vorba imediat cu cei prezenti. Nu inainte, insa, de a se scuza ca nu vorbeste foarte bine romaneste, desi, in realitate, isi gaseste cuvintele cu usurinta.

Irina sta in Romania cateva zile, timp in care va merge la Brasov
Irina sta in Romania cateva zile, timp in care va merge la Brasov

Sclipirea din ochi i se intrezareste greu, din cauza bretonului lung si neregulat, insa, de la cativa centrimetri distanta de ea, poti vedea lesne cum i se schimba total fata atunci cand incepe sa vorbeasca despre Romania, tara natala pe care a parasit-o pe cand avea numai trei ani si jumatate: “Ma simt putin obosita, dar sunt super bucuroasa sa fiu aici, de fiecare data cand ma intorc e o alta aventura. Cateva zile, stau vreo cinci-sase zile, de Craciun ma intorc la parintii mei, in Canada. As vrea sa merg la tara sis a vad festivitatile de dinainte de Craciun, poate pe la Brasov, sa ma plimb putin.

Irina a defilat, luni seara, pentru o creatoare de moda din Romania
Irina a defilat, luni seara, pentru o creatoare de moda din Romania

La tara este la bunica, langa Valea Brasovului. Eu am plecat de foarte mica, nu am foarte multe amintiri, dar cand ma duc la tara, in locul in care m-am nascut, ma simt foarte bine. De mancare… hmm, imi place mult de tot ciorba de afumatura, sarmalele, as manca o sarma si gogosi, imi plac foarte mult gogosile”, a declarat Irina, pentru CANCAN.ro.

 

“Karl Lagerfeld este ca un membru al familiei, pentru mine!”

 

Irina vine destul de rar in Romania, mai ales ca nici nu mai are multe rude aici
Irina vine destul de rar in Romania, mai ales ca nici nu mai are multe rude aici

Are aproximativ 1,80 metri inaltime si o silueta ca trasa prin inel si nici macar nu face eforturi, pentru asta, motiv ca irina sa atraga toate invidiile: “Ar fi bine sa ma mai ingras, macar cateva kilograme. O mostenesc pe mama la metabolism. Nu tin dieta, fac yoga. Mananc cu moderatie, iar yoga fac de cinci ori pe saptamana. Eu am facut si balet, iar yoga este si pentru minte, si pentru corp, si pentru spirit”, ne-a mai spus Irina. Inevitabil, am deschis discutia despre faimosul Karl Lagerfeld, unul dintre cei mai titrati designer ai tuturor timpurilor, care a catalogat-o drept muza lui:

Irina si karl Lagerfeld se cunosc de aproximativ 15 ani
Irina si karl Lagerfeld se cunosc de aproximativ 15 ani

„Karl tot timpul a fost un mentor, tot timpul am invatat enorm de la el, m-a urmat in toata cariera. Mi-a dat sfaturi, este ca un membru al familiei mele. Ultima oara am vorbit cu el in ultimzul sezon de la Paris (n.r. in octombrie). Pe Kate (n.r. supermodelul international Kate Moss), de fapt, o cunosc de cand aveam 16 ani, ea m-a invatat tot ce stiu in meserie, am avut mari sanse sa o am langa mine. Ea e foarte ocupata, dar suntem super-apropiate. La Londra cand sunt ne vedem, imi place sa o vad mai ales pe fiica ei, Layla, pentru care eu sunt un fel de nasa a ei. Acum a crescut, are aproape 12 ani, mergem impreuna la shopping, e frumos”, ne-a mai spus Irina.

 

Cand e obosita, se retrage in Canada, la familia ei

Irina inca are foaret multe job-uri si colinda lumea in lung si-n lat
Irina inca are foaret multe job-uri si colinda lumea in lung si-n lat

Viata e model nu e deloc usoara, cu atat mai mult cu cat jumatate din timpul unei zile este petrecut in avioane. Dupa 14 ani de ritm nebun, vedeta a inceput sa se resimta, motiv pentru care nu mai lucraeza chiar atat de mult: “Cateodata imi iau momente de liniste cand ma intorc in Canada si stau linistita cu familia mea. Sa continui tot timpul la ritmul asta si mereu cu avioane, o data in Los Angeles, o data in Tokyo, o data la Paris. Mai ales acum, la o varsta (n.r. are 32 de ani), incep sa ma obosesc si eu”, a marturisit Irina, razand. O frumusete aparte, departe de cea clasica, Irina are o parere ferma in ceea ce priveste aspectul fizic al unei femei: “Pentru mine, frumusetea este ceva ce vine de la interior, nu este numai o chestier fizica. E ceva care este in inima, in suflet, in ochi. Pentru mine, frumusetile sunt cele interesante, nu cele stridente fizic. Imi place Diane Keaton, muza lui Woody Allen, cantareata Paty Smith, deci tipe putin mai rock’n’ roll sau chiar baietoase”, ne-a mai spus Lazareanu.


E singura!

Irina e foaret atasata de parintii ei
Irina e foaret atasata de parintii ei

Plecata din Romania la trei ani si jumatate, nu are foarte multe amintiri legate de tara natala, in afara de taramul de la tara, unde si-a petrecut primii ani ai vietii. Iar persoanele de care se simte legata pe veci sunt parintii ei, pe care ii aduce in discutie ori de cate ori prinde ocazia: “Am acasa fotografii de cand eram mica, imi amintesc de Romania. Am multe carti, tata colectioneaza carti, el mi-a dat dragostea de literatura si de poezii. Am avut momente de cumpana, tot timpul cand esti in spot-light, nu este o viata usoara. E important sa nu ma las dusa de val si sa tin picioarele pe pamant. Am avut o oportunitate incerdibila sa am cariera pe care am avut-o si cred ca si educatia de la parinti a contat mult”, a precizat Irina.
Desi a castigate norm, in anii de cand face modelling, Lazareanu nu este nici pe departe o femeie extravaganta sau exagerat de cheltuitoare: „Am cumparat castele si tari… nu… (rade) Am cumparat o casa. Nimc extraordinar. Colectionez carti vechi si chitari, am mai multe chitari”, ne-a mai povestit ea.

Irina Lazareanu si Pete Doherty au avut o relatie de cativa ani
Irina Lazareanu si Pete Doherty au avut o relatie de cativa ani

Logodita cu artistul britanic Pete Doherty, de care s-a despartit, deja, de cativa ani, Irina este singura acum: “Pe plan amoros acum… sunt… cum sa spun.. .I’m not seeing anybody right now. Sunt single.. Singura, da. Barbatul… trebuie sa fie venit de pe alta planeta (n.r. rade) nu, cineva care sa ma faca sa rad, sa fie cineva care sa aiba o inima mare, desi sufletist si comic”, a conchis supermodelul.

 

Dana Enache
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Cu ce a ajuns să se ocupe Liviu Dragnea după ce a renunțat la vlogul culinar: „Am făcut firmele! În domeniile acesta ar merge în România”
Cu ce a ajuns să se ocupe Liviu Dragnea după ce a renunțat la vlogul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu două săptămâni. Motivul pentru care fotografiile cu tânărul în vârstă de 23 de ani au fost mistuite de flăcări
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Un fost membru AUR, secretele averii de invidiat. Cum a reușit să devină bogat
Un fost membru AUR, secretele averii de invidiat. Cum a reușit să devină bogat
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...