Cel mai tânăr milionar din Silicon Valley s-a cuplat cu prima vloggeriță cu 1 milion de urmăritori

Publicat: 15/09/2020 | 23:35

Cuplu de milioane în lumea bună! Unul dintre cei mai tineri milionari pe care Silicon Valley i-a dat vreodată s-a combinat cu prima vloggeriță din România care a strâns un milion de urmăritori pe Instagram. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile surprinzătoare.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte spumoase despre cel mai nou cuplu de milioane de pe scena mondenă.

Potrivit unor surse D.A.S., categoria A, Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar din Silicon Valley, s-a combinat cu Mihaela Pantea, tânăra vloggeriță care se bucură de un succes formidabil în online. Mimi, așa cum este cunoscută de publicul larg, este prima vloggeriță din România care a strâns un milion de urmăritori pe Instagram.

S-au cunoscut pe internet

Conform surselor noastre, de aproximativ un an, Sebastian Dobrincu și Mimi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Așa cum era de așteptat, cei doi s-au cunoscut în mediul virtual, iar relația lor a debutat prin mesaje, pe o rețea de socializare.

Sentimentele dintre cei doi par să fie extrem de puternice, astfel că au decis recent că este cazul să se bucure de mai multe momente frumoase, în cuplu, într-o vacanță de vis. Sebastian și Mimi au avut o minunată vacanță în Statele Unite ale Americii. (VEZI AICI: MIMI, UNA DINTRE VICTIMELE BULLYING-ULUI! VLOGGERIȚA A VORBIT DESPRE MOMENTELE CUMPLITE DIN VIAȚA SA)

La întoarcere, cel mai tânăr milionar din Silicon Valley și influencerița de top ar fi făcut un mic ocol prin Istanbul, de unde au revenit, în weekendul trecut, pe plaiurile mioritice.

Cel mai tânăr milionar din Silicon Valley s-a cuplat cu prima vloggeriță cu 1 milion de urmăritori

Sebastian Dobrincu calcă pe urmele lui Zuckerberg și Elon Musk

Sebastian Dobrincu s-a născut în Botoșani, pe 30 august, în 1998, într-o familie care a știut să-i dea aripi. A fost pasionat de programare și tehnologie încă de la o vârstă fragedă. În adolescență, Sebastian a construit diverse programe și servicii populare, iar, datorită talentului său, tânărul a realizat mai multe produse care, ulterior, au fost folosite de giganții Facebook, Spotify și TikTok.

Sebastian a fost inclus de Forbes în ediția din 2019 a celor mai bogați 30 de europeni sub 30 de ani, dar a fost și cel mai tânăr membru al grupului. (CITEȘTE ȘI: CÂT DE ÎNALTĂ ESTE, DE FAPT, CELEBRA VLOGGERIȚĂ MIMI. INNA ȘI IRINA RIMES SE UITĂ LA EA DE SUS…)

Mimi și Sebastian au petrecut alături de apropiați

Mark Zuckerberg l-a recunoscut pe Sebastian Dobrincu ca unul dintre liderii lumii afacerilor din ingineria de software și l-a invitat să facă o vizită la sediul Facebook, doar pentru că „dorea să-l întâlnească” pe geniul de 20 de ani. Fondatorul Facebook nu este singurul care a recunoscut, însă, talentele lui Sebastian. Și șeful Apple, Tim Cook, l-a invitat pe tânărul român să viziteze sediul companiei din Cupertino, pe când acesta avea doar 18 ani. Vizita s-a dovedit a fi de fapt o încercare de recrutare a sa, Cook încercând să-l convingă să se alăture echipei de software de la Apple.

Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai tineri milionari pe care Silicon Valley i-a dat vreodată

Melodia “On Your Mind”, lansată de Sebastian Dobrincu, se află în topurile muzicale de pe mai multe continente

În urmă cu șase luni, tânărul milionar a lansat piesa “On Your Mind”, care s-a bucurat de un real succes. A răsunat la radiourile din Europa, Asia şi America. (VEZI AICI: POVESTEA NEŞTIUTĂ A LUI SEBASTIAN DOBRINCU, MILIONARUL DE 21 DE ANI DIN LOS ANGELES: “AM FOST EXMATRICULAT DIN LICEU, PENTRU CĂ…”)

“Muzica a fost prima mea dragoste, dinainte să descopăr programarea şi afacerea, şi toată treaba asta. Şi, am făcut mult timp muzică atunci când eram mic. Cred că la 6-7 ani m-au dat ai mei la pian, am făcut chitară, am făcut şi canto. Şi… timpul nu mi-a permis neapărat… în şcoală, mai ales când am descoperit pasiunea pentru programare, cumva m-am abătut. Asta era dorinţa mea încă de mic: să devin muzician însă am descoperit alte pasiuni pe parcurs (…). Acum, timpul îmi permite să mă întorc la vechea mea dragoste şi să fac şi carieră din treaba asta şi asta mă bucură foarte mult (…)”, a mărturisit Sebastian Dobrincu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.