Cel mai tare experiment! Prima romanca de pe coperta Vogue face moda strazii la Paris!

Publicat: 05/08/2013 | 00:40

Andreea Diaconu, top modelul roman care a prezentat pentru cele mai mari nume din industria modei, s-a stabilit in Paris, acolo unde nu trece neobservata nici macar pe strada.

Andreea Diaconu

Aparitia pe coperta uneia dintre cele mai prestigioase reviste de moda din lume a propulasat-o pe romanca Andreea Diaconu, de 21 de ani, pe cele mai inalte culmi! Cum se traduce asta? Prin contracte banoase si defilari pentru case de moda de renume.

Andreea Diaconu

Cand nu paseste precum o felina pe podiumuri, in haine sclipitoare cu etichete scumpe, Andreea are grija sa nu treaca neobservata nici macar atunci cand se imbraca casual, cum ar fi o simpla plimbare. Asa se face ca majoritatea outfiturilor pe care si le alege in timpul liber, cat si modul in care isi combina accesoriile (gen sosete cu sandale) ii fac pe parizieni sa nu-si dezlipeasca ochii de frumoasa romanca care nu se teme deloc sa experimenteze.

Andreea Diaconu

Ba mai mult, pe pagina personala de Facebook, modelul si-a creat o rubrica speciala unde isi pune frecvent poze cu outfiturile pe care le poarta pe strada.

Andreea Diaconu

Romanca Andreea Diaconu este considerata unul dintre manechinele cel mai bine cotate in perioada actuala, motiv pentru care a fost aleasa, in luna iunie, alaturi de actrita Monica Bellucci si de alte doua fotomodele celebre, sa prezinte colectia toamnă-iarna 2013/ 2014 a casei de modă Dolce & Gabbana.

Andreea Diaconu

Asta dupa ce tot in luna iunie a acestui an Andreea a reusit performanta de a poza pe coperta revistei Vogue!

Andreea Diaconu

(Mariana Apostol)

banner

Citește și...