Celebra EDITH GONZALES îşi revine miraculos în lupta cu cancerul! După ce a renunţat la peruci, actriţei a început să îi crească din nou părul

Publicat: 21/06/2017 | 09:56

Cunoscuta actriţă de telenovele Edith Gonzales pare că şi-ar reveni în lupta cu cancerul, după ce în urmă cu puţin timp a publicat mai multe imagini în care apare fără perucă, iar toată lumea a putut observa că părul ei natural a început din nou să crească.

Edith Gonzales a primit anul trecut o veste cumplită, după ce a fost diagnosticată cu cancer de col uterin, iar viaţa sa a luat o întorsătură neaşteptată. După ce a început tratamentul cu chimioterapie şi a trebuit să se tundă la zero, însă, în ciuda sănătăţii precare, nu a renunţat niciodată la speranţă şi nu a încetat să fie pozitivă şi plină de viaţă. Acum, veştile par să fie bune pentru celebra actriţă, pentru că părul ei natural a început din nou să crească, semn că tratamentul pe care l-a urmat a avut efectul dorit. Totodată, Edith Gonzales s-a filmat în momentul în care se distra la Seattle, în Statele Unite ale Americii, iar imaginile au ajuns rapid pe Instagram.