Celebra Roxen (”Billie Eilish” a României) a obținut ordin de protecție împotriva iubitului! Judecătorii au constatat că…

Publicat: 21/06/2020 | 23:20

Mari probleme întâmpină Roxen, „Bille Eilish a României”, nimeni alta decât artista care va reprezenta România la Eurovision 2021. Chiar prietenul ei i le face! Se pare că acesta a avut un comportament neadecvat, motiv pentru care cântăreața a depus plângere. Iar Judecătoria a reacționat imediat. CANCAN.RO are detaliile, în exclusivitate.

(CITEȘTE ȘI: CARE ESTE SEMNIFICAȚIA PIESEI „ALCOHOL YOU”, CÂNTATĂ DE ROXEN, REPREZENTANTA ROMÂNIEI LA EUROVISION)

Nimeni nu și-ar fi imaginat că Roxen, o fată firavă, cu bun simț și delicată, ar putea da peste băiatul care să-i zdruncine sentimentele. Și totuși s-a întâmplat. Purtarea abuzivă a acestuia a obligat-o, practic, pe artista câștigătoare a Eurovision România să se adreseze Poliției. Iar de aici s-a ajuns la emiterea unui ordin judecătoresc introdus de Parchet. Cum va fi protejată Roxana Larisa Giurgiu, Roxen, pe numele de scenă?

”Admite cererea privind emiterea ordinului de protecţie introdusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în numele reclamantei. În temeiul art. 23 al. 1 din Legea nr. 217/2003, emite următorul ORDIN DE PROTECTIE prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 6 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele: În temeiul art. 23 al.1 lit. d din Legea nr. 217/2003, obligă pârâtul să păstreze o distanţă de minimum 500 de metri faţă de reclamantă, faţă de reşedinţa reclamantei din Bucureşti şi faţă de locul de muncă al reclamantei, din Bucureşti”, este decizia pe care au luat-o magistrații.

Roxen ar fi fost agresată de prietenul ei în locuința unde stăteau împreună

Roxen, probleme mari cu prietenul

Iubitul care i-a creat probleme cântăreței trebuie să fie foarte atent la ce mai scrie în soluția dată de Judecătorie: ”În temeiul art. 23 al. 5 din Legea nr. 217/2003, prezentul ordin cuprinde menţiunea că încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiune, conform art. 32 alin. 1 din Legea nr. 217/2003. În temeiul art. 31 din Legea nr. 217/2003 prezentul ordin se comunică de îndată structurilor Poliţiei Române de la locuinţa reclamantei şi a pârâtului. Cu drept de apel”.

(NU RATA: ROXEN A CUCERIT JURIUL ȘI PUBLICUL, ÎN FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2020. CE PIESĂ NE VA REPREZENTA LA ROTTERDAM)

CANCAN.RO a aflat că, în cazul reclamat de artistă se fac, deocamdată, cercetări, iar organele legii nu au ajuns încă la vreun rezultat. Se pare că ”violența în familie” este infracțiunea pe care tânărul ar fi comis-o și în urma căreia polițiștii de la Secția 5 din București au fost sesizați pe data de 8 iunie, la ora 4 dimineața, prin apel la 112. Tot atunci, în urma evaluării riscului la care este supusă vedeta (stătea cu el în același apartament), a fost emis ordinul provizoriu de protecție. Iubitul vedetei plecase de la locuința unde s-ar fi săvârșit abuzul, dar a fost informat telefonic cu privire la obligațiile pe care trebuie să le respecte după emiterea ordinului.

Cine este Roxen, câștigătoarea Eurovision România

Roxana Larisa Giurgiu, alias Roxen, urma să reprezinte România la Eurovision 2020, ediție ce trebuia să aibă loc la sfârșitul lunii mai, în Olanda. Totul s-a amânat, din cauza epidemiei de coronavirus, pentru anul viitor.

 „În copilărie am participat la diverse concursuri şi festivaluri, însă întotdeauna mi-am dorit să fac muzică la cel mai înalt nivel şi visam să cânt pe scene mari şi să mă adresez publicului. Acum sunt emoţionată şi provocată în acelaşi timp, deoarece simt că încep să ies deja din zona mea de confort.

Dar asta îmi place, mereu m-am simţit atrasă de lucrurile noi, de provocările care au venit în viaţa mea. Mă bucur şi sunt recunoscătoare pentru această oportunitate. În acest moment, toată energia şi atenţia îmi merg către Eurovision, pentru care îmi doresc să mă pregătesc cât pot de bine”, declara Roxen, într-un comunicat. (AFLĂ ȘI: UN CÂNTĂREȚ DE MUZICĂ POPULARĂ DIN ROMÂNIA, LA UN PAS SĂ SE SINUCIDĂ: ”AM VRUT SĂ-MI BAG CUȚITUL DE BUCĂTĂRIE ÎN BURTĂ!”)

Roxana Larisa Giurgiu s-a născut la Cluj şi cântă de la vârsta de 7 ani. Are deja două piese în topurile muzicale ale momentului: „You don’t love me” feat Sickotoy şi „Ce-ţi cântă dragostea”, care sunt difuzate în heavy rotation, atât la radiourile din România, cât şi în playlist-urile televiziunilor de specialitate. În doar câteva săptămâni de la lansare, piesa „You don’t love me” s-a regăsit în playlist-urile celor mai relevante radiouri din Franţa, Mexic, Statele Unite ale Americii, Rusia, Spania, Grecia, Elveţia, Turcia, Bulgaria, Lituania, Kosovo, Slovenia, Kazahstan, Estonia şi Moldova, însumând peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)