Celebrul DAN BILZERIAN a asistat la masacrul din Las Vegas! Imaginile au devenit rapid virale: „O fată a fost împuşcată în cap“

Publicat: 02/10/2017 | 13:23

În urma atacului care a avut loc în Las Vegas, Statele Unite ale Americii, în apropiere de cazinoul Mandalay Bay Casino, unul dintre cei mai celebri bărbaţi de pe planetă a reuşit să şocheze pe toată lumea, după ce mărturisit că se afla la faţa locului.

Asta deoarece Dan Bilzerian s-a filmat în clipa în care se afla la festivalul de muzica contry, acolo unde s-a petrecut masacrul şi peste 20 de persoane şi-au găsit sfârşitul. Cunoscut datorită stilului său de viaţa extravagant şi supranumit „Regele Instagramului“, Dan Bilzerian a trăit momente de groaza şi a fugit de la locul atacului. Prin intermediul unui filmuleţ publicat pe reţeaua socială Snapchat, burlacul de 36 de ani le-a povestit fanilor că a văzut cum o tânără a murit chiar în faţa sa. „Dumnezeule, o fată tocmai a fost împuşcată în cap!“, a spus şocat Dan Bilzerian. Imaginile par să fi făcut rapid înconjurul planetei, iar în filmuleţ se poate vedea cum celebrul bărbat aleargă pentru a nu intra în raza focurilor de armă.

Mai bine de 20 de persoane au murit, iar alte 100 au fost duse în stare gravă la spital. Din primele informaţii ale oamenilor legii din America, 14 dintre răniţi se află în stare critică, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor acestora de supravieţuire. Totodată, atacul din Las Vegas a avut loc în timpul unui concert de muzică country, iar Poliţia a anunţat deja că a fost vorba de un atacator, care a fost ucis ulterior.

Citește și...