Celebrul interlop e mofturos. Mafiotul „Cap de porc” a cerut regim lejer în penitenciarul de la Aiud!

Publicat: 14/01/2018 | 00:00

Unul din cei mai temuţi mafioţi de la noi, proxenetul Ioan Clămparu, nu a reuşit să convingă magistraţii că merită o viaţă mai bună după gratii! ”Cap de Porc”, cum este cunoscut în lumea interlopă Clămparu, solicitase un regim de detenţie mai relaxat, dar magistraţii i-au respins irevocabil cererea, a descoperit CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România. (VEZI ŞI: Imaginile care arată că lumea interlopă e o ”bombă cu ceas”. Corduneanu, Clămparu şi Ghenosu au făcut ”frăţia anti-Bucureşti”!)

Ioan Clămparu a cerut, la sfârşitul anului trecut, înlocuirea regimului de detenţie din Penitenciarul Aiud, unde execută sentinţa de 30 de ani de închisoare primită de la autorităţile spaniole, dar şi pe cea de 13 ani primită în România.

Clămparu are de ispăşit pedeapsa într-un regim de maximă siguranţă, pe care l-a contestat, încercând să obţină un regim mai lejer. Iniţial, a şi obţinut asta, dar Penitenciarul Aiud a contestat decizia.

Admite contestaţia formulată de Penitenciarul Aiud, (…) împotriva încheierii nr. 397/11.07.2017 a judecătorului de supraveghere a privării de libertate delegat la Penitenciarul Aiud. Desfiinţează încheierea nr. 397/11.07.2017 pronunţată de către judecătorul de supraveghere a privării de libertate de la Penitenciarul Aiud în dosar nr. 385/2017 şi, rejudecând: Respinge plângerea formulată de către condamnatul Clămparu Ioan, fiul lui Ioan şi Mariana, născut la data de 29.10.1968, deţinut în Penitenciarul Aiud, împotriva Raportului nr. 563 din 27.06.2017 al Comisiei pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Aiud. Menţine regimul de maximă siguranţă stabilit de comisia din cadrul Penitenciarului Aiud şi dispune ca persoana privată de libertate să execute în continuare pedeapsa în regim de maximă siguranţă”, se arată în decizia publicată pe portalul instanţelor de judecată.

(CITEŞTE ŞI:Probleme conjugale pentru unul dintre cei mai cunoscuţi deţinuţi din România. Iubita îi cere să-şi recunoască fiul din închisoare! )

Cap de porc” i-a terorizat pe spanioli

Ioan Clămparu, condamnat în lipsă la 13 ani de detenţie şi căutat de autorităţile judiciare române de opt ani, a fost prins în Spania, în luna septembrie 2011. Ioan Clămparu, deferit justiţiei în lipsă, a intrat în custodia autorităţilor din Madrid, el fiind prins în urma unei ample acţiuni de filaj.

Grupul condus de Ioan Clămparu a strâns, din activităţi de crimă organizată, sume totalizând milioane de dolari, bani folosiţi şi pentru a determina stoparea amplei anchete declanşate împotriva reţelei de crimă organizată coordonată de el, se arăta în rechizitoriul DIICOT.

(VEZI ŞI: Ea este motivul umilinţei la care ”bodyguardul lui Dumnezeu” l-a supus pe Sanchi. Nevasta mafiotului Clămparu a rupt tăcerea!)

Ioan Clămparu – considerat unul din cei mai periculoşi lideri mafioţi – s-a aflat pe lista celor mai căutaţi 26 de infractori, fiind bănuit că ar avea legături cu cluburi şi hoteluri din Marea Britanie şi Irlanda. Era acuzat că a obligat peste o sută de femei să se prostitueze în Spania. În ianuarie 2006, cazul Clămparu a fost dat de preşedintele României la acea vreme, Traian Băsescu, drept exemplul de eşec în combaterea criminalităţii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

(N.D.)

 

Citește și...