Celebrul prezentator TV și-a cărat tovarășul în spate de pe ”câmpul de luptă”! Imagini demențiale cu Virgil Ianțu

Publicat: 14/10/2019 | 15:25

Cântăreț și prezentator, omul care ”dădea bani” și nu numai în emisiuni de cultură generală (”Vrei să fii miliardar?”, ”Copiii spun lucruri trăsnite”, ”Te crezi mai deștept?”), Virgil Ianțu – puțini știu că numele din buletin este Virgil… Gătăianțu – a fost și rămâne un… cărunt al showbizului autohton. Timișoreanul care a cântat în Corul de Cameră Madrigal și l-a susținut, artistic, pe Ștefan Bănică Jr. – The Fifties  – nu s-a schimbat, de-a lungul timpului, rămânând o vedetă care nu face ”caz” de notorietatea oferită de mediatizare. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a (re)descoperit pe Virgil Ianțu, iar totul s-a transformat, nocturn, într-o scurtă poveste de viață. (CITEȘTE ȘI: VIRGIL IANȚU, MESAJ EMOȚIONANT: ”NOI TOȚI, AM PRIMIT O LECȚIE DE VIAȚĂ”)

Virgil Ianțu plătește, ca toți oamenii normali, tribut celor lumești, fără a spune ”nu” atunci când vine vorba, spre exemplu, de o seară petrecută alături de un prieten. Pe un ”câmp de luptă” unde fiecare licoare are valoarea ei indiscutabilă. Și, așa cum se spune de foarte multe ori, ”prietenul la nevoie se cunoaște”. Fiindcă tovărășia, chiar și la nivel de… șpriț, trebuie respectată și, inevitabil, abordată în funcție de împrejurările de moment. Iar Virgil Ianțu nu s-a retras din fața inevitabilului, ajutându-și tovarășul de pahar să ajungă acasă în cele mai bune condiții.

Împreună la șpriț, împreună și după…

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe Virgil Ianțu la o ”băută” cu un prieten. Cei doi s-au întâlnit la un restaurant – zona Herăstrău -, iar seara a fost cu adevărat efervescentă. Virgil Ianțu, cel care – în timpul emisiunilor pe care le-a prezentat – poza într-un amfitrion care punea seriozitatea mai presus de toate, a demonstrat, în viața de zi cu zi (sau de seară cu seară) că este și un bun… samaritean. (NU RATA: FIICA LUI VIRGIL IANȚU, O ADEVĂRATĂ DOMNIȘOARĂ! CUM SE ÎNȚELEGE TATĂL CU ADOLESCENTA)

Firește, după mai multe pahare cu vin, atmosfera devine ”încinsă”, iar limbile se dezleagă. Virgil Ianțu și prietenul său nu s-au abținut de la micile plăceri bahice, cu atât mai mult cu cât aceste întâlniri ”ca între bărbați” au, de fiecare dată, un farmec aparte. Sunt amintiri comune, sunt povești de viață neprețuite, există acea empatie despre care se vorbește, de multe ori, cu invidie. ”Ei, bărbații și discuțiile lor…” Dar totul este bine atunci când se termină cu bine, chiar dacă unul dintre parteneri e… puțin „luat” și nu mai dorește decât să ajungă, cât mai repede acasă. Exact atunci intervine în scenariu acea tovărășie masculină atât de blamată, uneori, neînțeleasă și, în ultimă instanță, minimalizată. (VEZI ȘI: SURPRIZĂ DE PROPORȚII! LA CE POST TV VA PUTEA FI VĂZUT VIRGIL IANȚU)

O despărțire… prietenească.

Nu l-a lăsat ”la greu”

Virgil Ianțu s-a „ținut” mult mai bine decât partenerul de șpriț, iar factorul decisiv a fost – presupunem 🙂 – și mașina aflată în parcare. Vedeta, șoferul serii, s-a comportat ca un adevărat profesionist.  După ce au părăsit restaurantul din parcul Herăstrău, cei doi s-au îndreptat către zona Bisericii Cașin, acolo unde domicilia amicul lui Ianțu. Iar Virgil nu l-a lăsat ”la greu” pe prietenul său nici după ce acesta a coborât din mașină. A urmărit, cu atenție, fieecare pas al amicului și abia după ce acesta a intrat în blocul unde locuiește a pornit mai departe. (CITEȘTE ȘI: VIRGIL IANȚU, INVITAT ÎN EMISIUNEA MATINALĂ A DANEI SĂVUICĂ: ”LA 48 DE ANI EȘTI APROAPE DRĂGUȚĂ!”)

Virgil Ianțu, salutul de rămas bun. Nu a plecat până când prietenul nu a intrat în bloc

Adevăratul motiv pentru care Virgil Ianțu nu s-a căsătorit cu mama fetiței sale

Virgil Ianţu are o relaţie de peste 17 ani cu mama fiicei lui, însă cei doi nu au ajuns în faţa ofiţerului Stării Civile. Prezentatorul de televiziune a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu a ajuns în faţa altarului până acum.

S-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot şi l-am întrebat cum putem face ca în faţa lui Dumnezeu să ne cununăm? El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că aşa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru şi nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi şi Padre nu stă un funcţionar public şi o foaie din asta… Aşa e de când e lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ştampilă şi cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în faţa lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l minţim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea”, a spus Virgil Ianţu, potrivit life.ro. (VEZI ȘI: VIRGIL IANŢU A SEMNAT UN NOU CONTRACT CU TVR: “TREC LA UN ALT NIVEL”)

Mărturisiri surprinzătoare

Virgil Ianţu este un adevărat ”stâlp al familiei”, având soție și copil, dar a mărturisit că nu şi-a dorit asta vreodată. Vedeta a dezvăluit că ar dori să se întoarcă în televiziune, dar nu oricum.

“Eu n-am fost nicicum, nu mi-am dorit niciodată să stau alături de o femeie sau să am un copil, nu mi-am propus asta”, a dezvăluit Virgil Ianţu într-o emisiune TV. (NU RATA: VIDEO VIRGIL IANTU: “SERBAN ISI ASUMA CEEA CE S-A INTAMPLAT!”)

Legat de o întoarcere în televiziune, Virgil Ianţu nu ar refuza acest lucru, ba chiar şi l-ar dori, dar nu oricum. “M-am gândit şi la ce fac eu greşit, am încercat să văd ce fac eu greşit, nu e bine să dăm întotdeauna vina pe alţii. Se poate să fie şi vina conjuncturii, se poate să fie şi alţii vinovaţi, trebuie să facem o analiză superobiectivă, deşi e greu. Nu renunţ la televiziune, îmi doresc să revin, aş putea face lucruri foarte faine, dar iarăşi, în mod natural, dacă se întâmplă”, a precizat Virgil Ianţu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)