Acasă » Exclusiv » Celebrul prezentator TV și-a cărat tovarășul în spate de pe ”câmpul de luptă”! Imagini demențiale cu Virgil Ianțu

Celebrul prezentator TV și-a cărat tovarășul în spate de pe ”câmpul de luptă”! Imagini demențiale cu Virgil Ianțu

De: Cristian Lisandru 14/10/2019 | 15:25

Cântăreț și prezentator, omul care ”dădea bani” și nu numai în emisiuni de cultură generală (”Vrei să fii miliardar?”, ”Copiii spun lucruri trăsnite”, ”Te crezi mai deștept?”), Virgil Ianțu – puțini știu că numele din buletin este Virgil… Gătăianțu – a fost și rămâne un… cărunt al showbizului autohton. Timișoreanul care a cântat în Corul de Cameră Madrigal și l-a susținut, artistic, pe Ștefan Bănică Jr. – The Fifties  – nu s-a schimbat, de-a lungul timpului, rămânând o vedetă care nu face ”caz” de notorietatea oferită de mediatizare. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a (re)descoperit pe Virgil Ianțu, iar totul s-a transformat, nocturn, într-o scurtă poveste de viață. (CITEȘTE ȘI: VIRGIL IANȚU, MESAJ EMOȚIONANT: ”NOI TOȚI, AM PRIMIT O LECȚIE DE VIAȚĂ”)

Virgil Ianțu plătește, ca toți oamenii normali, tribut celor lumești, fără a spune ”nu” atunci când vine vorba, spre exemplu, de o seară petrecută alături de un prieten. Pe un ”câmp de luptă” unde fiecare licoare are valoarea ei indiscutabilă. Și, așa cum se spune de foarte multe ori, ”prietenul la nevoie se cunoaște”. Fiindcă tovărășia, chiar și la nivel de… șpriț, trebuie respectată și, inevitabil, abordată în funcție de împrejurările de moment. Iar Virgil Ianțu nu s-a retras din fața inevitabilului, ajutându-și tovarășul de pahar să ajungă acasă în cele mai bune condiții.

Împreună la șpriț, împreună și după…

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe Virgil Ianțu la o ”băută” cu un prieten. Cei doi s-au întâlnit la un restaurant – zona Herăstrău -, iar seara a fost cu adevărat efervescentă. Virgil Ianțu, cel care – în timpul emisiunilor pe care le-a prezentat – poza într-un amfitrion care punea seriozitatea mai presus de toate, a demonstrat, în viața de zi cu zi (sau de seară cu seară) că este și un bun… samaritean. (NU RATA: FIICA LUI VIRGIL IANȚU, O ADEVĂRATĂ DOMNIȘOARĂ! CUM SE ÎNȚELEGE TATĂL CU ADOLESCENTA)

Firește, după mai multe pahare cu vin, atmosfera devine ”încinsă”, iar limbile se dezleagă. Virgil Ianțu și prietenul său nu s-au abținut de la micile plăceri bahice, cu atât mai mult cu cât aceste întâlniri ”ca între bărbați” au, de fiecare dată, un farmec aparte. Sunt amintiri comune, sunt povești de viață neprețuite, există acea empatie despre care se vorbește, de multe ori, cu invidie. ”Ei, bărbații și discuțiile lor…” Dar totul este bine atunci când se termină cu bine, chiar dacă unul dintre parteneri e… puțin „luat” și nu mai dorește decât să ajungă, cât mai repede acasă. Exact atunci intervine în scenariu acea tovărășie masculină atât de blamată, uneori, neînțeleasă și, în ultimă instanță, minimalizată. (VEZI ȘI: SURPRIZĂ DE PROPORȚII! LA CE POST TV VA PUTEA FI VĂZUT VIRGIL IANȚU)

O despărțire… prietenească.

Nu l-a lăsat ”la greu”

Virgil Ianțu s-a „ținut” mult mai bine decât partenerul de șpriț, iar factorul decisiv a fost – presupunem 🙂 – și mașina aflată în parcare. Vedeta, șoferul serii, s-a comportat ca un adevărat profesionist.  După ce au părăsit restaurantul din parcul Herăstrău, cei doi s-au îndreptat către zona Bisericii Cașin, acolo unde domicilia amicul lui Ianțu. Iar Virgil nu l-a lăsat ”la greu” pe prietenul său nici după ce acesta a coborât din mașină. A urmărit, cu atenție, fieecare pas al amicului și abia după ce acesta a intrat în blocul unde locuiește a pornit mai departe. (CITEȘTE ȘI: VIRGIL IANȚU, INVITAT ÎN EMISIUNEA MATINALĂ A DANEI SĂVUICĂ: ”LA 48 DE ANI EȘTI APROAPE DRĂGUȚĂ!”)

Virgil Ianțu, salutul de rămas bun. Nu a plecat până când prietenul nu a intrat în bloc

Adevăratul motiv pentru care Virgil Ianțu nu s-a căsătorit cu mama fetiței sale

Virgil Ianţu are o relaţie de peste 17 ani cu mama fiicei lui, însă cei doi nu au ajuns în faţa ofiţerului Stării Civile. Prezentatorul de televiziune a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu a ajuns în faţa altarului până acum.

S-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot şi l-am întrebat cum putem face ca în faţa lui Dumnezeu să ne cununăm? El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că aşa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru şi nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi şi Padre nu stă un funcţionar public şi o foaie din asta… Aşa e de când e lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ştampilă şi cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în faţa lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l minţim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea”, a spus Virgil Ianţu, potrivit life.ro. (VEZI ȘI: VIRGIL IANŢU A SEMNAT UN NOU CONTRACT CU TVR: “TREC LA UN ALT NIVEL”)

Mărturisiri surprinzătoare

Virgil Ianţu este un adevărat ”stâlp al familiei”, având soție și copil, dar a mărturisit că nu şi-a dorit asta vreodată. Vedeta a dezvăluit că ar dori să se întoarcă în televiziune, dar nu oricum.

“Eu n-am fost nicicum, nu mi-am dorit niciodată să stau alături de o femeie sau să am un copil, nu mi-am propus asta”, a dezvăluit Virgil Ianţu într-o emisiune TV. (NU RATA: VIDEO VIRGIL IANTU: “SERBAN ISI ASUMA CEEA CE S-A INTAMPLAT!”)

Legat de o întoarcere în televiziune, Virgil Ianţu nu ar refuza acest lucru, ba chiar şi l-ar dori, dar nu oricum. “M-am gândit şi la ce fac eu greşit, am încercat să văd ce fac eu greşit, nu e bine să dăm întotdeauna vina pe alţii. Se poate să fie şi vina conjuncturii, se poate să fie şi alţii vinovaţi, trebuie să facem o analiză superobiectivă, deşi e greu. Nu renunţ la televiziune, îmi doresc să revin, aş putea face lucruri foarte faine, dar iarăşi, în mod natural, dacă se întâmplă”, a precizat Virgil Ianţu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Test IQ cu chibrituri | Mutați un singur băț, pentru a corecta 1+6=6
Test IQ cu chibrituri | Mutați un singur băț, pentru a corecta 1+6=6
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport,...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul este șocant
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi:
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Zodiac chinezesc pentru luni, 29 aprilie 2024. Bivolul are nevoie de răbdare
Zodiac chinezesc pentru luni, 29 aprilie 2024. Bivolul are nevoie de răbdare
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine cu prețuri la jumătate față de Mamaia sau Valea Prahovei și are ceva unic pe pământ
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine...
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE PREGĂTEȘTE: Am informaţii de la Ministerul Muncii
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE...
Misterul icoanei de Florii. De ce apare Hristos trist
Misterul icoanei de Florii. De ce apare Hristos trist
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Ioana Ginghină, după ce a renunțat la carne
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat...
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei doi de dragul fiicelor
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei...
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări
De unde provine, de fapt, ceafa de porc din marca Purland de la Kaufland. Românii stau la coadă ca să o cumpere. Surpriza e totală
De unde provine, de fapt, ceafa de porc din marca Purland de la Kaufland. Românii...