Celia, mesaj emoţionant către tatăl ei mort: „Sunt fericită…”! Cuvintele ei te vor emoţiona până la lacrimi

Publicat: 12/05/2017 | 11:22

Celia încă suferă după pierderea tatălui său. Artista a reuşit să-şi emoţioneze până la lacrimi fanii după ce a postat un mesaj pe Facebook pentru tatăl ei mort. Ion Socolan, tatăl artistei, a încetat din viaţă în luna mai 2011, în urma unui stop cardiac, la vârsta de 51 ani.

Ieri, 11 mai, tatăl artistei ar fi împlinit frumoasă vârstă de 57 ani. Cu această ocazia, Celia a ţinut să-i transmită un mesaj emoţionant tatălui mort:”În urma ta n-ai lăsat doar o dulce amintire. Noi, fetele tale suntem parte din tine, nepoţica mea Ioana, fiul meu e parte din tine. La mulţi ani, tată! Tu încă trăieşti prin noi! Te iubim enorm! Te văd de multe ori în fiul meu!Eşti neîncetat în viaţa şi sufletul nostru ! Iubesc ziua aceasta 11 mai, e ziua în care s-a născut cândva tatăl meu şi nu aleg să fiu tristă, aleg să fiu fericită, pentru că timp de 27 ani, am avut in viaţa mea cel mai minunat tată din lume!„, a scris artista pe pagina de Facebook.

Artista ajunsese să urască luna mai, însă lucrurile s-au schimbat după ce s-a măritat şi a născut în luna mai: „El (tatăl artistei) s-a născut şi a murit în luna mai, şi ajunsesem să urăsc această lună. Dar ulterior,  m-am măritat în luna mai, iar puişorul meu s-a născut tot în luna mai, aşa că toate lucrarile cele mai frumoase au început să se întâmple în această lună”*, declara artista în urmă cu ceva timp.

După trei ani în care a locuit în Australia, dedicându-se vieţii de mămică şi soţie, artista a decis să se întoarcă în ţara ei natală. Celia s-a dedicat, în ultimii trei ani, exclusiv creşterii  fiului său, însă acum a decis că e timpul să se reîntoarcă la ceea ce iubeşte atât de mult: muzica! Artista a menţionat şi că decizia de a se muta înapoi în România a fost luată de comun acord cu soţul ei, Ardeli Ancuta, care se va ocupa de afacerile pe care le au aici.

Citește și...