Cezar Ouatu se pregătește să devină tată ”Am sămânță bună. Voi face tripleți!”

Publicat: 24/05/2019 | 18:25

Chiar dacă nu au decât un an de când sunt împreună, Cezar Ouatu și iubita lui au planuri serioase de viitor. Pe lista priorităților, spun ei, sunt copiii! 

Artistul este foarte fericit alături de iubita lui, Andreea Vilău, şi se gândesc foarte serios la copii. Cezar speră să aibă tripleţi chiar, susţinând că are sămânţă bună.

„Eu am zis la un moment dat că până la 40 de ani, nu am copii, dar cred că am sămânţă bună şi voi face tripleţi. Nu ştiu ce să zic… Ştii cum e, ce vrea şi Dumnezeu, dar ce ne dorim şi noi. Dacă avem un sufleţel e cel mai important şi ea este pregătită şi eu sunt pregătit mai mult ca niciodată să îmi asum o familie şi din tot sufletul îţi spun că îmi doresc cu adevărat o familie, adică nu vreau să fiu siropos, dar îmi doresc o familie, le-am trăit pe toate şi îmi doresc să mă bucur de fiecare succes, de fiecare floare, de fiecare glorie cu familia mea, care în momentul de faţă o constituie Andreea, mama mea, fratele meu… foarte puţini”, a mai spus Cezar Ouatu.

Pentru o perioadă scurtă de timp cei doi au fost despărțiți, motivul speculat fiind acela că Cezar ar fi înșelat-o pe Andreea. Ba mai mult, artistul a izbucnit în lacrimi atunci când și-a cerut iertare de la iubita lui. Într-un final blondina a acceptat să se împace cu el.

Citește și...