Cezar Ouatu și Andreea Vilău, părinți de tripleți? ”O să vedeți”

Publicat: 15/04/2019 | 12:12
Cezar Ouatu și Andreea Vilău, părinți de tripleți? ”O să vedeți”

Chiar dacă relația lor a fost într-o pauză din cauza unei presupuse escapade a artistului, iată că Andreea Vilău i-a mai dat o șansă lui Cezar Ouatu, iar planurile pe care și le-au făcut acum amândoi sunt foarte serioase. 

Cezar Ouatu a vorbit la „Star Matinal” de la Antena Stars despre povestea de dragoste pe care o trăieşte şi care îl face foarte fericit. Cântărețul a recunoscut că a învăţat multe din greşelile făcute, pe care nu vrea să le mai repete, şi este fericit alături de iubita sa, cei doi gândindu-se chiar şi la nuntă şi copii.

Au fost probleme, dar totul e bine când se termină bine, când învăţăm ceva. Trebuei să iei ce este mai bun din orice succes şi eşec. Eu am învăţat şi îi mulţumesc Lui Dumnezeu şi iubitei mele că mă înţelege. Andreea mi-a oferit încredere pentru că o relaţie nu se bazează doar pe atracţie fizică. Trebuie să găseşti acea reciprocitate. Şi dacă tu emani pozitivitate atragi pozitivitate. Şi un sfat, nu mai plecaţi urechea la ce spune lumea pentru că gura lumii nu îţi vrea binele şi trebuie să fi ghidat pe ce simţi tu. Suntem pregătiţi să facem pasul următor. Şi la 39 de ani sunt sigur că o să fac tripleţi. O să vedeţi (n.r despre nuntă)„, a spus Cezar Ouatu în cadrul emisiunii.

 

Citește și...