Christian Sabbagh debutează pe radio! La ce post se va auzi şi cu cine va face echipă

Publicat: 12/01/2018 | 12:01

Jurnalistul Christian Sabbagh va avea emisiune şi la radio, începând din 19 ianuarie, când va prezenta săptămânal „subiecte din stradă“. După 20 de ani de presă, jurnalistul Christian Sabbagh marchează o premieră în cariera lui: ipostaza de om de radio.

Începând de săptămâna viitoare, de pe 19 ianuarie, vedeta Kanal D intră în echipa GoldFM, în emisiunea „Pe româneşte“, prezentată de Gabriel Fereşteanu, jurnalist la „Evenimentul Zilei“.

Emoţiile sunt inerente, ca la orice început şi iată, că după atâţia ani de presă, ne vom auzi şi pe radio. Poate că pare ciudat ca după toţi aceşti ani să mai am emoţii, dar pentru mine radioul este o mare provocare. Abia aştept să ne auzim de la ora 15.00 pe Gold FM“, a declarat Christian Sabbagh.

Jurnalistul va aduce săptămânal subiecte din stradă, de lângă români în emisiunea „Pe româneşte“. Programul prezintă experimente sociale cu români simpli şi reportaje surprinzătoare. În studio, în cadrul emisiunii, dezbat săptămânal subiectele şi jurnalistele Sandra Sălăgean şi Georgiana Ioniţă.

Această colaborare este, pentru mine, o mare bucurie. Cristian Sabbagh are o experienţă în presă echivalentă cu vârsta mea, aşa că primul cuvânt care îmi vine în minte este respect. «Pe româneşte» este proiectul cu care eu ating, săptămânal, sute de mii de vizualizări pe internet şi este tot despre români. Fac reportaje şi experimente sociale din stradă, despre noi. Emisiunea de la radio este despre cel care citeşte aceste rânduri şi despre vecinul lui, un infotaiment 100% şi mulţumesc celor de la Gold FM pentru încredere, împreună reuşim un format fresh diferit de orice există acum în FM. Va mai exista o surpriză, dar nu o pot spune acum“, a explicat şi Gabriel Fereşteanu.

Recomandarea CIAO.RO