Cina tarzie si-un sarut de maxima frenezie. Adelina Pestritu, intalnire cu un barbat misterios

Publicat: 19/10/2013 | 15:25
Cina tarzie si-un sarut de maxima frenezie. Adelina Pestritu, intalnire cu un barbat misterios

Adelina Pestritu are noroc la orice, mai putin in dragoste. Chiar si iesirile nocturne in compania barbatilor mai putin celebri se termina in parcarea restaurantelor, nu in asternuturi.

 

Adelina Pestritu

Fosta sotie a lui Liviu Varciu si, totodata, fosta iubita a lui George Tiganu, Gabi Badalau, Razvan Ispas, iar lista poate continua, nu-si gaseste linistea in bratele niciunui barbat. Din fotografiile realizate de CANCAN.ro la iesirea unui restaurant cu pretentii, deducem ca totusi nu duce lipsa de prezente masculine.

Adelina Pestritu

Adelina Pestritu

Dupa o cina destul de tarzie, Adelina si cea mai buna prietena a ei pasesc spre iesirea restaurantului. Dupa cateva secunde, in urma lor apare si un domn despre care credem ca a mai ramas in local ca sa achite nota.

La prima vedere, am putea spune ca s-a pregatit temeinic pentru intalnirea cu Adelina Pestritu, avand o tinuta destul de… pestrita. Mocasini rosii, asortati cu cureaua, pantaloni verzi, camasa mov si sacou in carouri gri. Paleta coloristica este completata si de tinuta Adelinei, rochita larga iar pe cap, o sapca.

Adelina Pestritu

Adelina Pestritu

Dar, pentru ca nu haina il face pe om, analizam mai departe gesturile. Pentru ca nu orice cina se termina sub asternuturi, cei doi au decis sa-si ia ramas bun inainte sa vina vreo propunere indecenta. Si cum altfel decat printr-un pupat amical, dar cu patos.

Adelina Pestritu

Ca un adevarat gentleman, misteriosul domn o conduce pe Adelina pana la masina acesteia unde o si ajuta sa-si inchida portbagajul.

M.N.
 

Citește și...