Cine este iubitul IRINEI RIMES! Nimeni nu ştia că artista a fost căsătorită

Publicat: 11/07/2017 | 12:39

Irina Rimes este o artistă frumoasă şi foarte talentată. În Republica Moldova, acolo unde îşi are originile, lumea o ştie drept artista IRINA REMESH aşa cum este  trecută şi în buletin. De când s-a mutat în Capitală şi-a găsit nu unul, ci două nume de scenă.

Irina Rimes a avut o relaţie de câţiva ani cu artistul român Andi Bănică, iar ceea ce nu ştie multă lume este că cei doi s-au căsătorit, iar acum sunt în proces de divorţ, scrie Kankan.md.

Acum, se pare că interpreta trăieşte o nouă poveste de dragoste, alături de un alt artist din România şi anume Killa Fonic. Hip-hop-erul a postat pe contul său de Instagram un filmuleţ scurt, de pe malul mării, în care o sărută pe nimeni alta decât Irina Rimes. Anterior, Irina a scris un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare cu ocazia zilei lui de naştere şi a specificat că acesta este ”omul ei preferat”. 

A prins gustul scenei încă de la vârsta de cinci ani, când evolua deja la casa de cultură din localitate. A absolvit facultatea de Canto Jazz a Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău, iar în 2012 a fost finalistă a proiectului „Fabrica de Staruri”, unde, de altfel, avea să-l cunoască pe cel care ulterior i-a devenit soţ.

 

Citește și...