Cine este micuţa care a prezentat ştirile în locul CORINEI CARAGEA! Are doar şapte anişori, dar povestea ei este IMPRESIONANTĂ!

Publicat: 21/09/2017 | 12:23

Bună ziua. Pe mine mă cheamă Flori şi am venit să prezint Ştirile din Sport”.  Micuţa de 7 ani a venit la Pro TV cu tot curajul din lume şi fericită de prima experienţă din viaţă într-un studio “de la televizor”. Flori a fost îndrumată pas cu pas de Corina Caragea, care i-a arătat cum se pregăteşte pentru jurnalul de Ştiri.

Întâlnirea dintre Corina Caragea şi Flori face parte din campania de strângere de fonduri „Viitorul strigă prezent!”, derulată de SOS Satele Copiilor România. Donaţiile colectate în această campanie vor fi folosite în totalitate pentru susţinerea la scoală a celor aproximativ 200 de copii şi tineri lipsiţi de îngrijirea familiei biologice şi care cresc acum sub ocrotirea organizaţiei.

Flori creşte în Satul SOS din Bucureşti, alături de surorile ei mai mari şi mama SOS, cea care are grijă de ele zi de zi. Fetiţa este clasa întâi şi este pasionată de balet, gimnastică, dar şi de…fotbal. Visul ei de a vedea cu ochii ei de unde se spun ştirile la televizor i-a fost îndeplinit de frumoasa prezentatoare a Ştirilor din Sport.

Corina Caragea i-a făcut un tur în redacţie, a prezentat-o colegilor, apoi au mers împreună în studioul Ştirilor. Flori a stat chiar în locul Corinei, iar prima ştire citită de pe prompter a fost despre prietenul ei Alex, băieţelul din Satul SOS, căruia Ciprian Marica i-a indeplinit visul de a vedea un stadion adevărat. Micuţa s-a ales deja cu porecla Gropiţă, pentru că are gropiţe în obraji, exact ca noua ei prietenă, Corina.

„Flori a fost un boost de optimism şi inocenţă pentru noi, cei din Pro TV. A fost invitata mea de onoare şi şi-a luat pentru o zi porţia de celebritate şi îmbrăţişări de la noii ei fani – eu şi colegii. M-a surprins viteza cu care deschidea uşi şi inimi şi învăţa ce îi arătam. La numai 7 ani, nu ştiam nici să îmi scriu numele, iar ea îşi caută idolii pe internet, precum Nadia Comăneci, ştie ce vrea să facă pe viitor şi citeşte perfect – de pe prompter şi în suflete. Abia aştept să ne revedem şi îi mulţumesc pentru porţia de fericire pe care ne-a oferit-o la început de săptămâna– Corina Caragea

Campania SOS Satele Copiilor „Viitorul strigă prezent!” continuă, iar cei care doresc să se implice pot contribui prin mai multe metode:

  • donaţii online pe website-ul campaniei.
  • donaţii prin SMS la 8844 cu textul Mama (2 Euro/ lună), număr valabil în reţelele Orange, Vodafone şi Digi Mobil.
  • donaţii bancare direct în contul bancar al organizaţiei SOS Satele Copiilor România: RO84BACX0000001080003013.

SOS Satele Copiilor România este o organizaţie neguvernamentală, membră a Federaţiei SOS Children’s Villages International, organism care derulează programe în 134 de ţări ale lumii. Asociaţia SOS Satele Copiilor România este prezentă în România de 27 de ani şi îşi desfăşoară activitatea prin 3 programe la nivel naţional: în Bucureşti, Cisnădie – Sibiu şi Hemeiuş – Bacău.

Activitatea organizaţiei este centrată pe asistarea şi sprijinul acordat copiilor care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei biologice. În prezent, 1000 de copii şi tineri sunt sprijiniţi direct de organizaţie, dintre care aproape 200 cresc în familia SOS România.

SOS Satele Copiilor România derulează, în paralel, servicii de prevenţie a abandonului, prin Centrele de Consiliere şi Sprijin pentru Copii şi Părinţi.

Citește și...