Cine este noul membru al juriului „Bravo, ai stil”, care i-a luat locul lui Răzvan Ciobanu! Emisiunea aduce şi alte schimbări radicale

Publicat: 12/01/2018 | 08:16

Cătălin Botezatu se alătură juriului „Bravo, ai still! All Stars!”. De această dată, în competiţie vor fi aduse cele mai valoroase concurente ale sezoanelor precetendente. Emisiunea în noua formulă va începe pe 22 ianuarie.

„Postura mea alături de juraţi sper să fie una care să echilibreze. Va fi, în acelaşi timp, şi una extrem de severă pentru că sunt un profesionist care spune lucrurilor pe nume.  Concurentele, dar şi ceilalţi membri ai Juriului vor avea în mine un partener,  un susţinător, un prieten, care,  însă,  nu va ezită să taxeze atunci când va fi cazul. Cred că va fi un sezon exploziv având în vedere că participă concurente foarte pregătite, care deja au trecut printr-o selecţie dură. Mă aştept din partea feţelor la profesionalism, atitudine şi, nu în ultimul rând, la styling”, a declarat Cătălin Botezatu. 

Designerul a mai păşit în platoul „Bravo, ai stil!” în calitate de invitat, iar despre această experienţă spune că a fost una extraordinară: „Am mai fost în emisiune, m-am simţit minunat. Iar dacă atunci eram un invitat pasager, acum devin membru permanent al juriului. Pot fi un ac în coastele tuturor! (…) Sper că acest sezon să fie unul şi mai bun, că aşa e şi firesc, de la sezon la sezon să vedem lucruri interesante. Sunt sigur că totul va fi la superlativ, sper să văd multe feţe cu stil, cu atitudine. La urmă urmei, cel mai important lucru la un om este atitudinea. Să nu uităm că ştiu cu ce se mănâncă acest lucru, să nu uităm că am făcut multe emisiuni de fashion, ştiu ce înseamnă stil, cum să te îmbraci, cum să pozezi. Pentru că sunt un săgetător veritabil, voi spune lucrurilor pe nume, indiferent dacă asta se numeşte lipsă de diplomaţie.” 

  

Citește și...