Cine este românul care a murit în Malta, în timpul unei furtuni! Mesajul sfâşietor scris de soţia lui care a supravieţuit: ”Atât mi-a rămas…”

Publicat: 11/02/2018 | 09:45

Vânturile puternice şi ploile torenţiale au lovit Malta, inundând drumurile, după luni în care nivelul precipitaţiilor a fost cu mult sub medie. Un bărbat şi-a pierdut viaţa şi o femeie a fost grav rănită atunci când un copac a căzut peste o furgonetă care îi transporta.

Cei doi  – provenind din România – se aflau pe unul dintre cele mai aglomerate drumuri din Malta, din districtul Mriehel, a adăugat poliţia. La scurt timp de la tragedie, s-a aflat şi identitatea bărbatului, este vorba despre Dan Udrea din Bistriţa. El muncea în Malta de ani buni, iar de curând a reuşit să îi găsească un loc de muncă şi Irinei şi a dus-o şi pe ea. 

Cei doi s-au căsătorit în anul 2014 şi aveau doi copii, unul de 4 ani şi altul de doar câteva luni. Potrivit apropiaţior, Irina a fost rănită la spate, la un braţ şi în zona capului.

Atât mi-a rămas… nişte amintiri frumoase şi copilaşii noştri minunaţi. Te vom păstra în inimile noastre pentru totdeauna. Te iubesc mult, te voi iubi mereu”, este mesajul sfâşitor al soţiei lui Dan Udrea pe care l-a scris pe o reţea de socializare.

Citește și...