Cine i-a adus Denisei crucea din flori, care a impresionat pe toată lumea! Mesajul te va lăsa fără cuvinte:,,Printre îngeri…‘’

Publicat: 26/07/2017 | 11:49

Denisa a fost condusă pe ultimul drum, marţi, 25 iulie, ziua cea mai grea din viaţa familiei, prietenilor, dar şi celor care au cunoscut-o sau i-au ascultat muzica. Deşi toată lumea s-a arătat îndurerată de pierderea Denisei, puţini dintre colegii ei de breaslă au fost alături de ea.

Nicu Paleru şi soţia sa, Cristina,  i-au adus omagiu cântăreţei o cruce din flori, care a impresionat pe toată lumea, mai ales prin mesajul care era scris: ,,Dumnezeu să te ia printre îngeri‘.

Nicu Paleru şi soţia sa, Cristina, i-au adus Denisei o cruce din flori.
Nicu Paleru şi soţia sa, Cristina, i-au adus Denisei o cruce din flori.

Denisa a fost condusă pe ultimul drum marţi, 25 iulie, sute de oameni au venit să îşi ia rămas bun. Vedeta şi-a dorit să fie înmormântată la Ştefăneşti, satul ei natal, şi a avut parte de ceremonie funerară care a costat o avere.

Costurile de înmormântare au fost suportate, în întregime, de unul dintre amicii vedetei, un om de afaceri care nu doreşte să îşi facă publică identitate. Toate lucrurile au fost de cea mai bună calitate, începând de la sicriu, până la cele trebuincioase. Costurile totale au ajuns la 80.000 de euro, dintre care mâncarea ar fi ajuns la 10.000 de euro.

 

 

 

Citește și...