Cine îl ”filează” pe cel mai mare lobbyist din industria pharma?! Nu e James Bond, e Don Nic la cumpărături!

Publicat: 02/12/2016 | 00:05

Don Nic, celebru pentru renumele de “Regele Medicamentelor”, dar şi pentru că este chiar unchiul actualului Ministru al Sănătăţii, legătură care a şi stârnit valuri de comentarii, este extrem de precaut chiar şi atunci când vine vorba despre simplele treburi gospodăreşti, comportându-se exact ca James Bond, agentul 007, în peliculele care au cucerit Hollywood-ul! (Cosmetice şi toate parfumurile noi, pe Parfumeria.ro - siteul de shopping nr. 1 al vedetelor)

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, l-a filmat pe afacerist în timp ce făcea cumpărăturile, „deghizat” cu o pereche de ochelari menită să-i ascundă chipul de privirile curioşilor. În timp ce se perinda printre rafturi, alegând pe rând nişte brânză scumpă, cu mucegai, o adevărată delicatesă demnă de un milionar, două fresh-uri de fructe, paste şi sos de maioneză, Don Nic îşi plimba constant privirea între coşul de cumpărături şi celelalte persoane aflate la acea oră în supermarket.

Chiar şi la cumpărături, Don Nic nu uită să-şi ia toate măsurile de precauţie pentru a se asigura că rămâne neobservat!
Chiar şi la cumpărături, Don Nic nu uită să-şi ia toate măsurile de precauţie pentru a se asigura că rămâne neobservat!

Chiar şi după ce a plecat, “Regele Medicamentelor” a rămas la fel de precaut, fiindcă nu a mers pe ruta directă spre casă, luând-o brusc pe nişte străduţe lăturalnice de lângă Hotel Crystal. Nici nu este de mirare “manevra” acestuia, dacă luăm în considerare afacerile derulate de Nic Voiculescu, care este cel mai cunoscut consultant în domeniul medicamentelor şi are drept clienţi marii producători din industria pharma. (toată povestea AICI) Nu se ştie cine anume îl filează pe Don Nic, de l-a făcut să apeleze la astfel de fente demne de agentul 007, dar este cert că acesta ţine cu sfinţenie la vorba „mai bine previi decât să tratezi”!

Însă, un singur lucru a greşit afaceristul la cumpărături, iar acest lucru ne face să ne întrebăm “Ce se întâmplă, Don Nic?”, fiindcă a respectat doar pe jumătate indicaţiile date de atâtea ori de febleţea sa, Oana Cuzino, în emisiunea prezentată: mâncaţi sănătos! Deşi a avut grijă să pună în coş şi nişte brânză, alături de sucul natural de fructe, Voiculescu nu s-a putut totuşi abţine de la paste şi maioneză, dar este de apreciat că nu a mai “asezonat” totul cu o sticlă de vin! Nu ştim dacă se pregătea de cina în familie, alături de soţia care pare momentan să tolereze relaţia extrem de apropiată a “Regelui Medicamentelor” cu Oana Cuzino, despre care a scris în premieră revista Spy (detalii AICI), însă este sigur că atunci când eşti Nic Voiculescu nu uiţi niciodată să fii cu ochii-n patru!

(Georgiana Laciu)