Cine l-a bătut pe Florin Pastramă. Soțul lui Brigitte a depus plângere împotriva atacatorilor

Publicat: 09/10/2019 | 13:04
Cine l-a bătut pe Florin Pastramă. Soțul lui Brigitte a depus plângere împotriva atacatorilor

Florin Pastramă a fost implicat luni într-o altercație cu niște clienți, unde a mâncat o bătaie soră cu moartea. Partenerul lui Brigitte s-a ales cu mai multe răni și cu fața tumefiată,  martorii prezenți la fața locului declarând că omul de afaceri a încercat să îl lovească pe unul dintre agresori cu pumnul, dar s-a dezechilibrat, iar în cădere s-a lovit.

A avut o altercație. A vrut să cumpere un bun și respectivii care au avut bunul la bancă s-au supărat și l-au luat la bătaie pe Florin. E o executare. Și-au cumpărat o creanță de la un executor, s-au dus să vadă bunul cu topografii, să facă măsurători și respectivii s-au supărat. L-au bătut proprietarii, mă rog, foștii proprietari, a declarat Lizeta Haralambie, avocata şi, totodată, naşa de cununie a cuplului Brigitte Sfăt – Florin Pastramă.

Pastramă ar fi fost agresat de două persoane de etnie romă, în zona Fundeni, iar în urma altercației a fost sesizate organele în drept, ieri-seară Poliția a avut prima reacție cu privire la acest caz. „Persoana vătămată a depus plângere, urmând a fi prezentat la INML. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, au declarat autoritățile.

Brigitte și Florin Pastramă, afacere de sute de mii de euro

De curând s-a aflat că Brigitte şi Florin Pastramă au pus împreună bazele unui proiect de sute de mii de euro. Este vorba despre lucrările demarate de afacerist în vederea contruirii unui mini cartier de vile în Ştefăneşti, la finalul anului 2018. El s-a îndrăgostit de fosta soție a lui Ilie Năstase în timp ce se aflau pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Un nou început” de la Pro TV. După ce au devenit soț și soție în vara acestui an, cei doi parteneri şi-au unit forţele ca să dea o lovitură frumoasă în domeniul imobiliar.