Circulaţie restricţionată spre Gara de Nord! Toată zona a fost acoperită de un abur dens

Publicat: 13/10/2017 | 09:34

Oamenii legii fac apel la şoferi să circule cu mare atenţie şi cu viteză redusă prin zona Parcului Gara de Nord şi Bulevardul Gheorghe Duca,  din cauza unui incident mai puţin plăcut. Toată zona a fost acoperită de un abur gros.

O conductă a RADET s-a spart, iar zona a fost acoperită de un abur dens, astfel că vizibilitatea este extrem de redusă. Cele mai afectate zone sunt cea din jurul Parcului Gara de Nord şi Bulevardul Gheorghe Duca. La faţa locului şi-au făcut apariţia mai multe echipaje de poliţie care să dirijeze circulaţia.

În acest moment (ora 8.36), se circulă îngreunat din cauza unei ţevi sparte, prima bandă de pe strada I.C. Duca este blocată din această cauză. Strada aceasta face legătura cu zona de tranzit a Gării de Nord şi, din această cauză, traficul este şi mai îngreunat. Avem un echipaj de poliţie în zonă”, a declarat, pentru Mediafax, Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Gara de Nord – Bucuresti; O conducta cu apa fierbinte la o magistrala a Radet a blocat circulatia. Nu se mai vede de aburi

Posted by stiripesurse.ro on Thursday, 12 October 2017

 

Recomandarea CIAO.RO