Claudia Pavel a mărturisit totul despre relaţia cu Ion Oncescu. ”Am dormit lângă el, am mâncat împreună…”

Publicat: 12/02/2018 | 23:48

Eliminată din ”Exatlon”, Claudia Pavel a vorbit cu sinceritate despre ce s-a întâmplat în complexul securizat în care se desfăşura concursul în Republica Dominicană. Claudia a mărturisit că a legat o prietenie specială cu...Ion Oncescu! ”Am dormit lângă el, am mâncat împreună. Sunt ataşată de el” a spus Claudia.

Claudia Pavel a spus la Kanal D că Ion era perceput diferit de toţi membri echipei, pentru că avea hobby-uri mai speciale. În fiecare noapte, dispărea şi avea un cameraman special angajat care îl urmărea peste tot, în perimetrul în care se desfăşura show-ul şi care era păzit de oameni cu puşti. ”Ion este cel mai special. Nu face nimic greşit, este foarte diferit, nu s-a integrat în grup, ţin la Ion foarte sincer, am dormit lângă el, am mâncat împreună. Sunt ataşată de el la modul cel mai sincer. El dispare în fiecare noapte. Există un cameraman angajat pentru el. Nu ştie nimeni unde se duce. Are nişte pasiuni mai speciale, îi plac topoarele. Aduce şi puncte echipei, nu aş putea să spun că face ceva greşit.”, a spus ”Cream”.

Claudia s-a plâns mai ales…de mâncărimi şi de lipsa igienei, spunând că a fost asaltată de o specie de insecte care o pişcau mereu şi o obligau să doarmă cu colanţi şi blugi, pe care îi purta pe deasupra! ”E un joc dificil, ştiam unde am mers, ştiam că unul câte unul că trebuie să fim eliminaţi. Este un moment greu, deşi ştii că vei fi nominalizat, e greu. Eu am ştiut, Vladimir mi-a spus că voi fi nominalizată. A fost greu atunci când mi-am auzit numele, am simţit o tristeţe. În schimb, jocul te prinde. Oamenii din echipă îţi devin familie. Râzi cu ei, plângi cu ei, te distrezi, treci prin nişte clipe pe cât de minunate, pe atât de grele. Mi-a fost mult mai greu decât eu m-am aşteptat să fiu nominalizat. Când eşti nominalizaţi de echipă, sigur ieşi. Publicul este influenţat de echipă. Eu cred că Ion va ieşi, că a fost nominalizat pentru a treia oară. Este nominalizat de echipă, a fost discutat de echipă. Nu m-am aşteptat să ies, am fost veriga slabă a echipei, însă nu m-am gândit la eliminare” a mai spus Claudia.

Ea a mai avut parte de un eveniment neplăcut ”M-am accidentat la gleznă, pe tocuri n-am nicio şansă să merg, dar am zis că nu vin la voi altfel. Trebuie să fac un RMN neapărat.”.

 

Citește și...