Claudia Pavel, despre “trădarea“ Ancăi Surdu şi a Dianei Bulimar: “Dacă le-aş vedea acum pe Didi şi pe Anca, le-aş…“

Publicat: 13/02/2018 | 07:54

Claudia Pavel a fost eliminată din show-ul Exatlon, după ce a primit mai multe voturi din partea coechipierilor ei. Cântăreaţa a fost extrem de supărată pe Anca Surdu şi Diana Bulimar, deoarece nu se aştepta să o nominalizeze tocmai pe ea.

Vedeta a avut o reacţie dură la adresa celor două fete, le-a vorbit foarte urât, iar la plecarea au fost singurele de la care nu şi-a luat rămas bun. La câteva zile după ce a părăsit competiţia, Claudia spune că i-a trecut supărarea, iar dacă le-ar vedea acum, le-ar îmbrăţişa.

Ceea ce aş vrea să explic e faptul că aceste fete mi-au fost familie. Dacă le-aş vedea acum pe Didi şi pe Anca, le-aş îmbrăţişa, dar atunci, rana era deschisă, eram rănită. Nu sunt o femeie rea, sunt doar sincer. Am împărţit un ou împreună, am muşcat din aceeaşi banană 10 persoane. Am dormit la coteţ lângă oamenii Didi şi Anca, nu lângă campioane. Ne-am unit şi ne-am împrieteni la nivel uman. Eu am fost rănită de oamenii Anca şi Diana, nu de campioane. Eu le respect munca. Eu ştiu să lupt pentru familie, pentru echipă. Am fost acuzată că mâncam de pe urma lor. Total greşit. Am luptat alături de ei, primeam toţi mâncare de la producţie. Mi-am oferit mâncarea, eu n-am avut această problemă, iar la bonusuri, eu doar am gustat. Pentru că simţeam că nu o merit, o dădeam mai departe. Nu am simţit să le îmbrăţişez la final. A fost cea mai mică problemă a mea foamea. Eu am suferit cel mai puţin din echipă. Am avut alergii, entorsă, lipsa şamponului, a periei., a spus Claudia. 

 

 

Citește și...