”Clejanii”, în perfuzii pe antibiotice! Şi-au anulat toate concertele şi speră…

Publicat: 13/11/2017 | 18:25

Mari probleme în familia ”Clejanilor”! Pe rând, Viorica, Ioniţă şi apoi Margherita şi Fulgy au fost ”loviţi” de un virus care necesită tratament cu antibiotice.

Gripa face ravagii în familia Vioricăi şi a lui Ioniţă de la Clejani. Cei doi au căzut la pat şi sunt pe perfuzii şi antibiotice.

Şi copiii lor, Margherita şi Fulgy, au avut aceeaşi soartă, fiind astfel nevoiţi să-şi anuleze toate spectacolele.

”Clejanii” i-au antibiotice din 12 în 12 ore, prin perfuzii. Cei patru abia dacă se pot ridica din pat, dar speră ca, în urma tratamentului, să-şi revină şi să onoreze măcar o parte din concerte.

Cine sunt ”Clejanii”

Viorica şi Ioniţă de la Clejani formează un cuplu în viaţa reală, dar şi pe scenă, întrucât au o formaţie de muzică de petrecere în România. Stilul muzical al celor doi componenţi este influenţat de genuri muzicale dintre cele mai diferite plecând de la cântece tradiţionale româneşti şi taraf la compoziţii originale proprii cu elemente de pop: bass electric, percuţie, baterie de asemenea împletindu-le cu stiluri aparent contradictorii precum muzica de orchestră sau corul patriarhal. Cei doi au doi copii, Margherita şi Fulgy, le calcă pe urme. 

Citește și...