Clipe de coşmar pentru Bianca Dragusanu! Fratele ei a fost bătut de mascaţi şi medicii l-au operat de urgenţă

Publicat: 23/11/2017 | 15:39

Bianca Drăguşanu a primit un apel care a îngrijorat-o foarte mult. Vedeta a aflat că fratele ei a fost călcat în picioare de poliţişti. Rănile provocate în urma bătăii au fost atât de grave, încât el a fost băgat imediat în sala de operaţie.

Dragoş, fratele vitreg al Biancăi Drăguşanu, acuză că a fost bătut crunt de mascaţi din greşeală. Ruda prezentatoarei TV era împreună cu un prieten şi, se pare, că poliţiştii i-au confundat cu doi infractori periculoşi. Loviturile puternice le-au primit pe când se aflau în Moşniţa, o localitate din judeţul Timiş.

Totul a început după ce oamenii legii au descins în satul Urseni, din comuna Moşniţa Nouă, în încercarea de a prinde un infractor dat în urmărire generală. Poliţiştii şi jandarmii erau poziţionaţi într-un loc ascuns şi urmăreau totul de acolo. Iar când a apărut maşina în care era fratele vitreg al Biancăi Drăguşanu şi prietenul lui, oamenii legii au reacţionat: au oprit autoturismul şi i-au legitimat pe cei doi tineri de 34 de ani. La câteva ore după ce au fost duşi la secţie „pentru verificări”, ei au ajuns în stare critică la Urgenţe la Spitalul Judeţean Timişoara.

Ieri, 23 noiembrie, poliţiştii şi jandarmii timişeni au desfăşurat activităţi în vederea depistării unui bărbat urmărit naţional şi internaţional. Pe numele bărbatului căutat Tribunalul Timiş a emis un mandat de arestare preventivă în lipsă pentru comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, furt calificat, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj. În timpul acţiunii, pe raza localităţii Urseni a fost oprit în trafic un autoturism care corespundea descrierii autovehicului despre care existau informaţii că l-ar utiliza persoana urmărită. Ocupanţii autoturismului, doi bărbaţi de 34 de ani, au fost conduşi la sediul poliţiei pentru verificări. Ulterior acestei activităţi, cei doi bărbaţi s-au prezentat la o unitate spitalicească, susţinând că ar fi fost agresaţi de efectivele angrenate în acţiune. Preciez că la nivelul Poliţiei Române nu sunt tolerate astfel de practici, motiv pentru care am dispus de îndată ofiţerilor din cadrul Biroului de Control Intern demararea de verificări şi sesizarea Parchetului de la lângă Tribunalul Timiş cu privire la săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă, în care cercetările vor fi făcute sub urmărirea proprie a procurorului„, a declarat Alin Petecel, şeful IPJ Timiş, potrivit Evenimentul Zilei.

Cei doi tineri au fost operaţi, iar, în prezent, sunt internaţi într-una din secţiile de Chirurgie. Unuia a trebuit să îi fie extirpată splina, iar celălalt are trei coaste rupte.

„În cursul serii de ieri, doi tineri de 34 de ani au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judetean Timişoara în stare gravă. Aceştia au fost preluaţi de medicii de gardă şi duşi de urgenţă în sala de operaţie. În prezent, ei se află pe Secţia Chirurgie 3, sunt stabili şi sub supraveghere medicală continuă, a declarat Andreea Borboros, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Timişoara, potrivit pressalert.ro.

 

Citește și...