Clipe de coşmar pentru o vedetă: ”Am avut un atac de panică, am crezut că mor, doctoral a întârziat…”

Publicat: 17/11/2017 | 15:21

Iulia Stănescu a devenit, a doua oară, mămică, dar naşterea a fost grea pentru ea, care a avut un atac de panică, atunci când doctoral a întârziat aproape jumătate de oră. 

”Operaţia a fost grea, am avut un atac de panică, iar doctorul a întârziat şi am stat 30 de minute pe masa de operaţie. Credeam că mor, dar nu am murit! Fetiţa a avut probleme cu glucoza, dar problema s-a stabilit între timp.

Din fericire, s-a făcut bine! E mâncacioasă, a luat în 4 zile kilogramele pe care trebuia să le ia în două săptămâni”, a povestit Iulia la Antena 1.

Iulia a vorbit şi despre bărbatul alături de care şi-a găsit fericirea: “Totul s-a întâmplat super repede. Noi ne cunoşteam de 7 ani, dar în tot acest timp am fost doar prieteni, de-abia la începutul anului am devenit un cuplu. Când totul e bine, lucrurile se întâmplă destul de repede şi destul de uşor”.

A debutat la tv la doar 4 ani!

Iulia a apărut pentru prima dată la tv la vârsta de patru ani, într-o emisiune pentru copii, ca mai apoi să facă parte din marea familie a producţiei Abracadabra, care s-a difuzat la PRO în perioada 1991-2001. Interpretarea hit-ului “Inimă de ţigancă” a propulsat-o pe tânără imediat în inima fanilor. 

Citește și...