Clipe de groază pentru Anamaria Prodan: “Am rămas fără aer! Simţeam că se prăbuşeşte cerul!”

Autor:
Publicat: 21/02/2020 | 18:28

Cel mai nou reality show ce îi are ca protagonişti pe Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf revine duminică, de la 19:45, la Antena Stars cu un nou episod în care telespectatorii vor putea detalii despre momentele cumplite prin care a trecut Anamaria Prodan atunci când a privit, din faţa televizorului, accidentarea cruntă pe care a suferit-o fiica ei, Sarah.

Sarah Dumitrescu a debutat la finalul anului trecut în baschetul de colegiu din America, NCAA, ultimul înainte de WNBA, liga profesionistă americană de baschet. Deși locuiesc în țări de pe continente diferite, Anamaria Prodan face tot posibilul să nu rateze niciun meci al lui Sarah, chiar şi din faţa televizorului.

Acest lucru s-a întâmplat şi de curând, când Anamaria a fost nevoită să privească fără să poată face nimic accidentarea îngrozitoare pe care a suferit-o fiica ei.

Am rămas fără aer! Simţeam că se prăbuşeşte cerul! Mă uitam la televizor şi eram atât de fericită pentru Sarah, juca perfect, intrase perfect în meci, ne bucuram la fiecare coş pe care îl dădea şi cred că exact în momentul ăla am simţit că ceva s-a rupt în mine. Cred că o parte din mine a ştiut că s-a întâmplat ceva foarte rău!”, a mãrturisit aceasta.

În secunda în care am văzut că nu se ridică şi tipa atât de tare a fost cumplit!”, a mai spus Anamaria.