Acasă » Facebook Instant Articles » Colegii şi prietenii au venit să-şi ia rămas bun de la Stela Popescu! CANCAN.ro transmite imagini live de la priveghi

Colegii şi prietenii au venit să-şi ia rămas bun de la Stela Popescu! CANCAN.ro transmite imagini live de la priveghi

De: Cancan 25/11/2017 | 11:38
Colegii şi prietenii au venit să-şi ia rămas bun de la Stela Popescu! CANCAN.ro transmite imagini live de la priveghi
Mii de oameni au venit să îşi ia rămas bun de la Stela Popescu

Trupul neînsufleţit al Stelei Popescu a fost depus la teatrul „Constantin Tănase”, acolo unde rudele, prietenii, colegii de scenă, dar şi toţi românii care au iubit-o au ocazia să îşi ia rămas bun de la marea actriţă. Dis de dimineaţă, sute de oameni au venit să-i aducă un ultim omagiu marii doamne a teatrului românesc. Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, transmite LIVE de la priveghiul Stelei Popescu.

UPDATE 20:40 Un sobor de preoţi a venit şi în această seară pentru indeplinirea ritualurilor creştineşti la căpătâiul Stelei Popescu. Se obişnuieşte ca la priveghi să se citească rugăciunea ”Stâlpii”.

UPDATE 20:10 Omagiul suprem în memoria Stelei Popescu a venit de la un om obişnuit care, cu câteva zile înainte de Ziua Tuturort Românilor, i-a adus o coroană mortuară…tricoloră!

UPDATE 18:00 Fiul lui Alexandru Arşinel a venit la priveghiul Stelei Popescu. El a adus şi o coroană de flori

 

 

 

UPDATE 16:20 Mama lui Tudor Chirilă, actriţa Iarina Demian, a venit şi ea să îi aducă un omagiu Stelei Popescu.

 

 

Iarina Demian, mama lui Tudor Chirilă, a venit să îi aducă un omagiu Stelei Popescu (Sursă foto: wowbiz.ro)
Iarina Demian, mama lui Tudor Chirilă, a venit să îi aducă un omagiu Stelei Popescu (Sursă foto: wowbiz.ro)

UPDATE 16:10 Văduva lui Nicolae Licareţ, fost director artistic al Filarmonicii Române, a venit şi ea să îi aducă un omagiu prietenei sale de-o viaţă. Cu lacrimi în ochi, femeia a declarat: „Este o pierdere foarte mare pierderea Stelei şi, de fapt, toată familia care a dispărut. Au fost nişte oameni şi artişti deosebiţi. Iubirea dintre ei a fost extraordinară, au avut o căsătorie ca la carte, cu respect, cu dragoste, i-a unit şi teatrul şi tot. Am vorbit cu ea ultima dată marţea trecută. Înainte de a pleca la eveniment am vorbit cu ea şi nu părea. Mi se părea puţin mai obosită cu câteva zile în urmă. Spunea: „Obosesc, mă mai dor genunchii, dar mă ţin tare”. Niciodată nu s-a plâns. A avut probleme de sănătate, a trecut peste ele cu mult curaj. Părea că ea nu e bolnavă niciodată (…) Toată tinereţea noastră am petrecut-o împreună. N-am să uit Revelioanele petrecute în casa lor. Cu cât bun-simţ, ce oameni cu respect şi pentru musafiri şi pentru prieteni. Şi Puiu Maximilian şi Stela pentru familia mea au fost cei mai apropiaţi prieteni, care au fost alături de noi în cele mai grele momente”.

Văduva lui Nicolae Licareţ şi Stela Popescu se cunoşteau de o viaţă
Văduva lui Nicolae Licareţ şi Stela Popescu se cunoşteau de o viaţă

UPDATE 15:46 Gino Iorgulescu şi-a făcut şi el apariţia la priveghiul Stelei Popescu. Acesta a fost discret, nu a stat de vorbă cu presa, a venti doar să-i aducă un ultim omagiu marii actriţe. 

UPDATE 15:36  Ozana Barabancea a venit şi ea la priveghiul Stelei Popescu. Artista a aprins o lumânare la căpătâiul actriţei şi a stat de vorbă cu presa, le ieşirea din Teatrul de Revistă. 

UPDATE 13:45 Şi actorul Marian Râlea a venit să-şi ia rămas bun de la Stela Popescu. Vizibil afectat, actorul a vorbit despre pierderea suferită de întreaga ţară. (VEZI AICI Imagini cu Marian Râlea, desfigurat de durere la căpătâiul Stelei Popescu! Actorul a fost greu de recunoscut)

UPDATE 13:12 La priveghi au ajuns Iuliana Marciu şi Adrian Enache. Aceştia n-au intrat pe uşa principală, încercând să evite mulţimea şi presa, ci pe uşa din spate a Teatrului de Revistă.

UPDATE 12:42 Au venit să depună coroane de flori Tudorel Filimon şi Felicia Filip. Cu puţin timp înainte a ajuns şi Doiniţa Maximilian, fiica adoptivă a Stelei Popescu. Aceasta şi-a făcut loc prin mulţime şi nu a vrut să vorbească cu presa. (VEZI AICI IMAGINI cu Fiica adoptivă a Stelei Popescu, la Teatrul de Revistă, unde este depus trupul neînsufleţit al artistei! Ce a făcut înainte de a ajunge lângă sicriu)

UPDATE 11:43 Alexandru Arşinel s-a prezentat şi azi la priveghiul Stelei Popescu, dar a evitat mulţimea şi nu a vrut să vorbeascu cu nimeni. În jurul aceleiaşi ore, a venit şi prezentatoarea Andreea Berecleanu.

Moartea Stelei Popescu a îndoliat întreaga ţară. Toţi cei pe care ea i-a făcut să râdă de-a lungul a 64 de ani de carieră vin acum să plângă la căpătâiul ei. Marea actriţă s-a stins din viaţă, joi, după ce a suferit un atac cerebral. (CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. Răsturnare de situaţie! Ce au descoperit poliţiştii pe corpul Stelei Popescu! Primele imagini cu trupul neînsufleţit al artistei)

Actori, artişti, prieteni, vedete, dar şi oameni simpli au venit să îşi ia rămas bun de la Stela Popescu. Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, transmite live pe tot parcursul priveghiului.  Ieri, mai mulţi artişti, printre care Ştefan Bănică Jr, Gabriel Cotabiţă, Alexandru Arşinel, Margareta Pâslaru, au venit să îşi ia „adio” de la regretata actriţă. (NU RATA Oana Pellea, despre ultima apariţie a Stelei Popescu în public)

Şi azi, trotoarul a fost plin de oameni care şi-au dorit să o vadă pentru ultima oară pe Stela Popescu. Dis de dimineaţă, Aneta Stan, s-a dus la Teatrul de Revistă pentru a o omagia pe actriţă. Artista a stat de vorbă cu presa şi şi-a exprimat regretul pentru pierderea unei asemenea personalităţi din teatrul românesc.

EXCLUSIV. Gestul facut de Ioana Tufaru la capataiul Stelei Popescu, in aceasta seara! –> https://goo.gl/y9kJc2 Ce a cumparat cu ultimii ei bani fiica Andei Calugareanu! Toti cei prezenti la priveghi au izbucnit in lacrimi: „I-am adus :'( ” –> https://goo.gl/y9kJc2 Scandal dupa moartea Stelei Popescu! Delia nu s-a mai putut abtine si a postat mesajul: „Am aflat cand ” –> https://goo.gl/mWq1q8 Stefan Banica Jr. a venit in aceasta seara sa-si ia „adio” de la Stela Popescu! S-a apropiat de sicriu, a inceput sa planga, iar ce a urmat e cutremurator! Toti cei prezenti au ramas fara cuvinte –> https://goo.gl/i9veEj Fiica adoptivă a Stelei Popescu, la Teatrul de Revistă, unde este depus trupul neînsufleţit al artistei! –> https://goo.gl/K2SSzP Ce a făcut înainte de a ajunge lângă sicriu –> https://goo.gl/K2SSzP Colegii şi prietenii au venit să-şi ia rămas bun de la Stela Popescu! –> https://goo.gl/WZ12GK

Posted by Cancan.ro on Saturday, 25 November 2017

 

„Când ne întâlneam, noi vorbeam de punctul nostru comun…că n-avem copii. Eu mi-am dorit şi n-am putut, dar şi dacă îi aveai…ce făceai? Alergai, erau reuşiţi, nu erau reuşiţi. Concluzia este că foarte mult contează ce rămâne după tine când pleci din lumea aceasta. Lumea plânge: a murit, a murit…Nu murim, plecăm. Ne mutăm din lumea aceasta trecătoare, în cea care este veşnică. Concluzia aici rămâne ceea ce faci. Bine faci, bine rămâne în urmă. Rău faci, răul îl plăteşti. (…) Stela plângea de dureri de picioare, i-am recomandat un medicament care m-a ajutat pe mine. Îi era greu să se deplaseze, în ultima vreme. E normal, e şi vârsta. Se spune în învăţăturile lui Iisus că 70 de ani sunt extraordinar de frumoşi şi îi duci frumos pe picioare. De la 80 în sus, este chin şi nevoinţă. Cam acolo trebuie să bată….sunt excepţii, dar noi aşa suntem programaţi de Sus, de la creator. Chiar discutam foarte mult cu ea despre asta, nimic nu există fără Dumnezeu. Nu faci şi nu mergi decât acolo unde eşti condus de mâna cea de Sus divină, cea care te-a condus spre Pământ. Chiar vorbeam cu ea că bogăţiile astea nu ne ajută la nimic. Cu bogăţia nu poţi să cumperi zile, nici să-l mituieşti pe Dumnezeu sau Moartea care vine. Nimeni nu pleacă nici mai devreme, nici mai târziu, ci atunci când i-a fost scris”, a declarat Aneta Stan, la priveghiul Stelei Popescu.

„Ca o ghilotină a căzut vestea, nu am putut dormi, nu-mi pot imagina că această fiinţă, stea, Stela, a fost condamnată cu numele, să apună această stea. Ultima oară ne-am văzut la premierea unui film. Era plină de viaţă, eu eram mai abătut, venisem de la un eveniment. Dormeam prin vagoane, aveam spectacol pe stadion în Baia Mare, erau lucruri mai bune şi mai puţin bune (n.r. pe vremea când s-au cunoscut). Era foarte generoasă. Vedea un copil, îi dădea biscuiţi şi bomboane. Am vorbit şi cu domnul Alexandru Arşinel. Toată breasla în doliu. Dar a căzut o cortină neagră peste breasla noastră. Ea va rămâne foarte multă vreme în amintirea oamenilor. A fost o actriţă unică în felul ei”, a mărturisit Ion Dichiseanu.

Şi Vladimir Găitan şi Ion Dichiseanu au fost văzuţi venind să îşi ia rămas bun de la Stela Popescu, vizibil întristaţi. (VEZI AICI MAI MULTE Scrisoarea lui Alexandru Arşinel pentru Stela Popescu! Actorul, în lacrimi la tv: „Nu poţi să faci ceva, să încerci o nebunie să ne vedem….”)

Imagini LIVE de la priveghiul Stelei Popescu –> https://goo.gl/fPFJgF Scrisoarea lui Alexandru Arşinel pentru Stela Popescu! Actorul, în lacrimi la tv: „Nu poţi să faci ceva, să încerci o nebunie să ne vedem….” –> https://goo.gl/oUj6hq Dovada că Stela Popescu a murit după ce a venit de la eveniment: „Era de la jumătate în jos cu…” – http://bit.ly/2zn0B5v

Posted by Cancan.ro on Saturday, 25 November 2017

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
O femeie de 62 de ani a DISPĂRUT de acasă, în cartierul Militari din Capitală. Familia o caută și prin intermediul rețelelor de socializare
O femeie de 62 de ani a DISPĂRUT de acasă, în cartierul Militari din Capitală....
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
A făcut pulsurile s-o ia razna! IREAL: cum a apărut Corina Caragea în fața fanilor români la Euro
A făcut pulsurile s-o ia razna! IREAL: cum a apărut Corina Caragea în fața fanilor...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Rică Răducanu a redeschis localul din Neptun: „S-a lăsat cu șucăr!”. Cât costă micii, ciorba de burtă și o porție de pomana porcului?
Rică Răducanu a redeschis localul din Neptun: „S-a lăsat cu șucăr!”. Cât costă micii, ciorba...
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a...
VIDEO „Doamne, ce mare este gheața!” Furtunile au făcut ravagii în jumătate de țară
VIDEO „Doamne, ce mare este gheața!” Furtunile au făcut ravagii în jumătate de țară
Nouă declarație controversată a lui Teodosie. Recomandarea pentru femeile care nu vor să aibă relaţii cu soţii lor
Nouă declarație controversată a lui Teodosie. Recomandarea pentru femeile care nu vor să aibă relaţii...
RCA-ul acoperă DAUNE dacă la volanul mașinii s-a aflat altă persoană în accident?
RCA-ul acoperă DAUNE dacă la volanul mașinii s-a aflat altă persoană în accident?
Ce intervenții estetice are Carmen de la Sălciua! Cântăreața a dezvăluit secretul frumuseții ei: „Am mici ajustări”
Ce intervenții estetice are Carmen de la Sălciua! Cântăreața a dezvăluit secretul frumuseții ei: „Am...
Filmul tragediei de la fabrica din Ibănești. Cum au murit, de fapt, cei 4 bărbați
Filmul tragediei de la fabrica din Ibănești. Cum au murit, de fapt, cei 4 bărbați
Gagea, deranjat de gestul pe care l-a făcut Alexandra atunci când l-a luat pe Bogdan de mână. „Ai impresia că Bogdan nu are șanse în fața nimănui?”
Gagea, deranjat de gestul pe care l-a făcut Alexandra atunci când l-a luat pe Bogdan...
Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție a avut când a auzit de nunta secretă a prietenei sale: „Adevărul îl știm noi”
Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție...
Mărturiile românilor prădați de hoți în Halkidiki. S-au furat mașini și bani în plină zi:
Mărturiile românilor prădați de hoți în Halkidiki. S-au furat mașini și bani în plină zi:...
BANCUL ZILEI. Niște canibali îl prind pe BULĂ: Plătești 100 de $, iei bătaie sau mănânci „rahat”? Tu alegi!
BANCUL ZILEI. Niște canibali îl prind pe BULĂ: Plătești 100 de $, iei bătaie sau...
Top 5 aplicații de navigație utilizate de șoferi. 3 RIVALE pentru Google Maps și Waze
Top 5 aplicații de navigație utilizate de șoferi. 3 RIVALE pentru Google Maps și Waze
Țara în care 99% din populație este INCINERATĂ
Țara în care 99% din populație este INCINERATĂ
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Cum a ajuns un fermier din România să arunce fasolea pe marginea drumului. ”Să produc cu 5 lei și să vând cu 3? Mai bine o arunc!”
Cum a ajuns un fermier din România să arunce fasolea pe marginea drumului. ”Să produc...
Insula din Grecia care vrea să limiteze numărul turiștilor. Mulți români merg în vacanță aici
Insula din Grecia care vrea să limiteze numărul turiștilor. Mulți români merg în vacanță aici
Se CONFISCĂ permisul pe loc. Ilegal în România. S-a SCHIMBAT legea în iunie 2024
Se CONFISCĂ permisul pe loc. Ilegal în România. S-a SCHIMBAT legea în iunie 2024
Anunţ BOMBĂ după vizita în România. Irina Columbeanu părăseşte America. Cum va reacţiona Monica Gabor
Anunţ BOMBĂ după vizita în România. Irina Columbeanu părăseşte America. Cum va reacţiona Monica Gabor
Vine va ridica trofeul UEFA EURO 2024! Descoperă pronosticul!
Vine va ridica trofeul UEFA EURO 2024! Descoperă pronosticul!
Coloana oficială care îl trasporta pe Viktor Orban, implicată într-un accident rutier în Germania. Un poliţist a murit
Coloana oficială care îl trasporta pe Viktor Orban, implicată într-un accident rutier în Germania. Un...
Interdicție în localitățile din România. Se închid în trei zile. Se schimbă legea
Interdicție în localitățile din România. Se închid în trei zile. Se schimbă legea
Adevărul despre Maria Dragomiroiu și Nicu Ceaușescu. Ce relație a fost între cei doi
Adevărul despre Maria Dragomiroiu și Nicu Ceaușescu. Ce relație a fost între cei doi
ȘOCUL pe care l-a avut un cuplu de turiști români când a primit nota de plată la un restaurant în Turcia. Cât au costat două șaorme cu cartofi prăjiți
ȘOCUL pe care l-a avut un cuplu de turiști români când a primit nota de...
Arăţi ca la 18 ani! Marea iubire a lui Ion Ţiriac, apariţie încântătoare! Şi-a luat prin surprindere fanii
Arăţi ca la 18 ani! Marea iubire a lui Ion Ţiriac, apariţie încântătoare! Şi-a luat...
Spectacol pe cer într-un oraș din România cu o zi înainte de Rusalii. Localnicii au fost martorii unui fenomen inedit. Ce a apărut
Spectacol pe cer într-un oraș din România cu o zi înainte de Rusalii. Localnicii au...
Atacat de rechin. Un actor celebru din
Atacat de rechin. Un actor celebru din "Piraţii din Caraibe" a murit la 49 de...
Cristina Șișcanu a dat de pământ cu femeile din România: „Franțuzoaiceie sunt relaxate și împlinite. Ale noastre au venin, pentru că viața lor este urâtă”
Cristina Șișcanu a dat de pământ cu femeile din România: „Franțuzoaiceie sunt relaxate și împlinite....
Magazinul uriaș din România care are reduceri de până la 50%. Ce îți poți cumpăra la jumătate de preț
Magazinul uriaș din România care are reduceri de până la 50%. Ce îți poți cumpăra...
Țara din Europa care te plătește bine de tot dacă ești șomer. Și românii ar putea aplica
Țara din Europa care te plătește bine de tot dacă ești șomer. Și românii ar...
×