Acasă » Facebook Instant Articles » Colegii şi prietenii au venit să-şi ia rămas bun de la Stela Popescu! CANCAN.ro transmite imagini live de la priveghi

Colegii şi prietenii au venit să-şi ia rămas bun de la Stela Popescu! CANCAN.ro transmite imagini live de la priveghi

De: Cancan 25/11/2017 | 11:38
Colegii şi prietenii au venit să-şi ia rămas bun de la Stela Popescu! CANCAN.ro transmite imagini live de la priveghi
Mii de oameni au venit să îşi ia rămas bun de la Stela Popescu

Trupul neînsufleţit al Stelei Popescu a fost depus la teatrul „Constantin Tănase”, acolo unde rudele, prietenii, colegii de scenă, dar şi toţi românii care au iubit-o au ocazia să îşi ia rămas bun de la marea actriţă. Dis de dimineaţă, sute de oameni au venit să-i aducă un ultim omagiu marii doamne a teatrului românesc. Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, transmite LIVE de la priveghiul Stelei Popescu.

UPDATE 20:40 Un sobor de preoţi a venit şi în această seară pentru indeplinirea ritualurilor creştineşti la căpătâiul Stelei Popescu. Se obişnuieşte ca la priveghi să se citească rugăciunea ”Stâlpii”.

UPDATE 20:10 Omagiul suprem în memoria Stelei Popescu a venit de la un om obişnuit care, cu câteva zile înainte de Ziua Tuturort Românilor, i-a adus o coroană mortuară…tricoloră!

UPDATE 18:00 Fiul lui Alexandru Arşinel a venit la priveghiul Stelei Popescu. El a adus şi o coroană de flori

 

 

 

UPDATE 16:20 Mama lui Tudor Chirilă, actriţa Iarina Demian, a venit şi ea să îi aducă un omagiu Stelei Popescu.

 

 

Iarina Demian, mama lui Tudor Chirilă, a venit să îi aducă un omagiu Stelei Popescu (Sursă foto: wowbiz.ro)
Iarina Demian, mama lui Tudor Chirilă, a venit să îi aducă un omagiu Stelei Popescu (Sursă foto: wowbiz.ro)

UPDATE 16:10 Văduva lui Nicolae Licareţ, fost director artistic al Filarmonicii Române, a venit şi ea să îi aducă un omagiu prietenei sale de-o viaţă. Cu lacrimi în ochi, femeia a declarat: „Este o pierdere foarte mare pierderea Stelei şi, de fapt, toată familia care a dispărut. Au fost nişte oameni şi artişti deosebiţi. Iubirea dintre ei a fost extraordinară, au avut o căsătorie ca la carte, cu respect, cu dragoste, i-a unit şi teatrul şi tot. Am vorbit cu ea ultima dată marţea trecută. Înainte de a pleca la eveniment am vorbit cu ea şi nu părea. Mi se părea puţin mai obosită cu câteva zile în urmă. Spunea: „Obosesc, mă mai dor genunchii, dar mă ţin tare”. Niciodată nu s-a plâns. A avut probleme de sănătate, a trecut peste ele cu mult curaj. Părea că ea nu e bolnavă niciodată (…) Toată tinereţea noastră am petrecut-o împreună. N-am să uit Revelioanele petrecute în casa lor. Cu cât bun-simţ, ce oameni cu respect şi pentru musafiri şi pentru prieteni. Şi Puiu Maximilian şi Stela pentru familia mea au fost cei mai apropiaţi prieteni, care au fost alături de noi în cele mai grele momente”.

Văduva lui Nicolae Licareţ şi Stela Popescu se cunoşteau de o viaţă
Văduva lui Nicolae Licareţ şi Stela Popescu se cunoşteau de o viaţă

UPDATE 15:46 Gino Iorgulescu şi-a făcut şi el apariţia la priveghiul Stelei Popescu. Acesta a fost discret, nu a stat de vorbă cu presa, a venti doar să-i aducă un ultim omagiu marii actriţe. 

UPDATE 15:36  Ozana Barabancea a venit şi ea la priveghiul Stelei Popescu. Artista a aprins o lumânare la căpătâiul actriţei şi a stat de vorbă cu presa, le ieşirea din Teatrul de Revistă. 

UPDATE 13:45 Şi actorul Marian Râlea a venit să-şi ia rămas bun de la Stela Popescu. Vizibil afectat, actorul a vorbit despre pierderea suferită de întreaga ţară. (VEZI AICI Imagini cu Marian Râlea, desfigurat de durere la căpătâiul Stelei Popescu! Actorul a fost greu de recunoscut)

UPDATE 13:12 La priveghi au ajuns Iuliana Marciu şi Adrian Enache. Aceştia n-au intrat pe uşa principală, încercând să evite mulţimea şi presa, ci pe uşa din spate a Teatrului de Revistă.

UPDATE 12:42 Au venit să depună coroane de flori Tudorel Filimon şi Felicia Filip. Cu puţin timp înainte a ajuns şi Doiniţa Maximilian, fiica adoptivă a Stelei Popescu. Aceasta şi-a făcut loc prin mulţime şi nu a vrut să vorbească cu presa. (VEZI AICI IMAGINI cu Fiica adoptivă a Stelei Popescu, la Teatrul de Revistă, unde este depus trupul neînsufleţit al artistei! Ce a făcut înainte de a ajunge lângă sicriu)

UPDATE 11:43 Alexandru Arşinel s-a prezentat şi azi la priveghiul Stelei Popescu, dar a evitat mulţimea şi nu a vrut să vorbeascu cu nimeni. În jurul aceleiaşi ore, a venit şi prezentatoarea Andreea Berecleanu.

Moartea Stelei Popescu a îndoliat întreaga ţară. Toţi cei pe care ea i-a făcut să râdă de-a lungul a 64 de ani de carieră vin acum să plângă la căpătâiul ei. Marea actriţă s-a stins din viaţă, joi, după ce a suferit un atac cerebral. (CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. Răsturnare de situaţie! Ce au descoperit poliţiştii pe corpul Stelei Popescu! Primele imagini cu trupul neînsufleţit al artistei)

Actori, artişti, prieteni, vedete, dar şi oameni simpli au venit să îşi ia rămas bun de la Stela Popescu. Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, transmite live pe tot parcursul priveghiului.  Ieri, mai mulţi artişti, printre care Ştefan Bănică Jr, Gabriel Cotabiţă, Alexandru Arşinel, Margareta Pâslaru, au venit să îşi ia „adio” de la regretata actriţă. (NU RATA Oana Pellea, despre ultima apariţie a Stelei Popescu în public)

Şi azi, trotoarul a fost plin de oameni care şi-au dorit să o vadă pentru ultima oară pe Stela Popescu. Dis de dimineaţă, Aneta Stan, s-a dus la Teatrul de Revistă pentru a o omagia pe actriţă. Artista a stat de vorbă cu presa şi şi-a exprimat regretul pentru pierderea unei asemenea personalităţi din teatrul românesc.

EXCLUSIV. Gestul facut de Ioana Tufaru la capataiul Stelei Popescu, in aceasta seara! –> https://goo.gl/y9kJc2 Ce a cumparat cu ultimii ei bani fiica Andei Calugareanu! Toti cei prezenti la priveghi au izbucnit in lacrimi: „I-am adus :'( ” –> https://goo.gl/y9kJc2 Scandal dupa moartea Stelei Popescu! Delia nu s-a mai putut abtine si a postat mesajul: „Am aflat cand ” –> https://goo.gl/mWq1q8 Stefan Banica Jr. a venit in aceasta seara sa-si ia „adio” de la Stela Popescu! S-a apropiat de sicriu, a inceput sa planga, iar ce a urmat e cutremurator! Toti cei prezenti au ramas fara cuvinte –> https://goo.gl/i9veEj Fiica adoptivă a Stelei Popescu, la Teatrul de Revistă, unde este depus trupul neînsufleţit al artistei! –> https://goo.gl/K2SSzP Ce a făcut înainte de a ajunge lângă sicriu –> https://goo.gl/K2SSzP Colegii şi prietenii au venit să-şi ia rămas bun de la Stela Popescu! –> https://goo.gl/WZ12GK

Posted by Cancan.ro on Saturday, 25 November 2017

 

„Când ne întâlneam, noi vorbeam de punctul nostru comun…că n-avem copii. Eu mi-am dorit şi n-am putut, dar şi dacă îi aveai…ce făceai? Alergai, erau reuşiţi, nu erau reuşiţi. Concluzia este că foarte mult contează ce rămâne după tine când pleci din lumea aceasta. Lumea plânge: a murit, a murit…Nu murim, plecăm. Ne mutăm din lumea aceasta trecătoare, în cea care este veşnică. Concluzia aici rămâne ceea ce faci. Bine faci, bine rămâne în urmă. Rău faci, răul îl plăteşti. (…) Stela plângea de dureri de picioare, i-am recomandat un medicament care m-a ajutat pe mine. Îi era greu să se deplaseze, în ultima vreme. E normal, e şi vârsta. Se spune în învăţăturile lui Iisus că 70 de ani sunt extraordinar de frumoşi şi îi duci frumos pe picioare. De la 80 în sus, este chin şi nevoinţă. Cam acolo trebuie să bată….sunt excepţii, dar noi aşa suntem programaţi de Sus, de la creator. Chiar discutam foarte mult cu ea despre asta, nimic nu există fără Dumnezeu. Nu faci şi nu mergi decât acolo unde eşti condus de mâna cea de Sus divină, cea care te-a condus spre Pământ. Chiar vorbeam cu ea că bogăţiile astea nu ne ajută la nimic. Cu bogăţia nu poţi să cumperi zile, nici să-l mituieşti pe Dumnezeu sau Moartea care vine. Nimeni nu pleacă nici mai devreme, nici mai târziu, ci atunci când i-a fost scris”, a declarat Aneta Stan, la priveghiul Stelei Popescu.

„Ca o ghilotină a căzut vestea, nu am putut dormi, nu-mi pot imagina că această fiinţă, stea, Stela, a fost condamnată cu numele, să apună această stea. Ultima oară ne-am văzut la premierea unui film. Era plină de viaţă, eu eram mai abătut, venisem de la un eveniment. Dormeam prin vagoane, aveam spectacol pe stadion în Baia Mare, erau lucruri mai bune şi mai puţin bune (n.r. pe vremea când s-au cunoscut). Era foarte generoasă. Vedea un copil, îi dădea biscuiţi şi bomboane. Am vorbit şi cu domnul Alexandru Arşinel. Toată breasla în doliu. Dar a căzut o cortină neagră peste breasla noastră. Ea va rămâne foarte multă vreme în amintirea oamenilor. A fost o actriţă unică în felul ei”, a mărturisit Ion Dichiseanu.

Şi Vladimir Găitan şi Ion Dichiseanu au fost văzuţi venind să îşi ia rămas bun de la Stela Popescu, vizibil întristaţi. (VEZI AICI MAI MULTE Scrisoarea lui Alexandru Arşinel pentru Stela Popescu! Actorul, în lacrimi la tv: „Nu poţi să faci ceva, să încerci o nebunie să ne vedem….”)

Imagini LIVE de la priveghiul Stelei Popescu –> https://goo.gl/fPFJgF Scrisoarea lui Alexandru Arşinel pentru Stela Popescu! Actorul, în lacrimi la tv: „Nu poţi să faci ceva, să încerci o nebunie să ne vedem….” –> https://goo.gl/oUj6hq Dovada că Stela Popescu a murit după ce a venit de la eveniment: „Era de la jumătate în jos cu…” – http://bit.ly/2zn0B5v

Posted by Cancan.ro on Saturday, 25 November 2017

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă ocup eu”
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...