Colegul de detentie al lui Miron Cozma i-a dat 50 de euro unei prostituate, dar… Vezi ce a patit

Publicat: 29/10/2013 | 00:29
Colegul de detentie al lui Miron Cozma i-a dat 50 de euro unei prostituate, dar… Vezi ce a patit

Pictorul Remus Tudor, cel care a fost condamnat pe viata pentru omor si a stat 22 de ani in inchisoare, iar acum isi vinde tablourile pe mii de euro, a fost recent in Olanda, acolo unde a vizitat si Cartierul Rosu din Amsterdam.

Remus, care a fost la un moment dat coleg de detentie cu Miron Cozma, a mers in Tara Lalelelor pentru a vinde cateva tablouri, insa, intr-o seara s-a gandit sa incerce si tentatiile feminine din Cartierul Rosu din Amsterdam, acolo unde prostituatele se etaleaza in vitrine.
“Vandusem cateva tablouri cu un pret bun, avusesem o zi excelenta si eram bucuros ca olandezii imi apreciaza tablourile, asa ca am zis sa ma si distrez un pic. M-am dus in Cartierul Rosu si am inceput sa studiez prostituatele care se aflau in vitrine. Cred ca m-am plimbat vreo jumatate de ora pana cand am vazut o satena frumoasa foc”, a declarat Remus Tudor pentru CANCAN.ro.
Pictorul spune ca a negociat cu femeia si ca s-au inteles sa plateasca 50 de euro pentru 20 de minute, dupa care s-au retras intr-o camera.

Arta abstracta
Arta abstracta

“Pana atunci vorbisem numai in engleza cu fata. De cum am intrat in camera a inceput sa ma enerveze, imi tot spunea sa nu ating aia, sa nu stau acolo, era foarte enervanta. Am injurat-o tot in engleza, iar ea s-a enervat si a luat un obiect de pe masa ca sa ma loveasca. Atunci i-am zis in romana ca este nebuna.  S-a oprit si a inceput sa rada. Era din Bistrita”, spune Remus.

Aceasta este una din lucrarile lui Remus Tudor
Aceasta este una din lucrarile lui Remus Tudor

Potrivit acestuia, scandalul dintre el si prostituata romanca s-a incheiat in acel moment, iar pentru ca era conational de-al ei, fata i-a dat si un bonus. “Platisem pentru 20 de minute, insa am stat o ora. Fata a meritat banii cu varf si indesat”, a mai spus el.

Lucrari apreciate

Unul din tablourile pictate de Remus
Unul din tablourile pictate de Remus

Clientii lui Remus sunt din toate domeniile. „Unii inca au prejudecati si nu vin personal sa vada tablourile, trimit pe altcineva. Insa cumpara. Ceea ce inseamna ca munca mea este apreciata chiar si de cei care nu vor sa ma vada la fata, care ma judeca. Am platit pentru ce am facut, insa nu judec pe nimeni. Si am un mesaj pentru iubitorii de arta. Nu trebuie sa va placa de mine, trebuie sa va placa ceea ce pictez. Lucrez sute si mii de ore la un tablou, asta este viata mea. Nu desenez pomi, nu-mi place. Am stilul meu si daca va place, cumparati. Nu ma atarnati pe mine pe perete, ci tabloul meu”, a mai spus pictorul.

(B.G.)

 

Citește și...