Confesiunea uluitoare facuta de Brigitte Sfat! Vezi de ce a fost la un pas sa anuleze nunta cu Ilie Nastase!

Publicat: 20/03/2014 | 00:39
Confesiunea uluitoare facuta de Brigitte Sfat! Vezi de ce a fost la un pas sa anuleze nunta cu Ilie Nastase!

Brigitte Sfat a povestit ca, desi toata lumea o vedea razand inainte de nunta ei cu Ilie Nastase, trecea prin momente dramatice.

Bruneta spune ca a fost la un pas sa anuleze nunta, din cauza unui mesaj pe care fostul tenismen il primise de la o femeie.

Brigitte Sfat

„In luna noiembrie, imediat dupa nunta sau chiar in acea perioada, sufletul meu era rupt in doua! Eu plangeam in sufletul meu! Toata lumea ma vedea razand, dar eu plangeam, imi era frica sa nu imi pierd sotul! Am vazut un mesaj cu doar 3 zile inainte de nunta, in care o femeie ii spunea lui Ilie ca il iubeste mult de tot! O persoana care nici nu ma intereseaza cine este, si-a schimbat numarul de telefon! O persoana cu care Ilie a facut tot ce a putut sa ma convinga ca nu a avut absolut nimic decat un simplu flirt!”, a povestit Brigitte pentru emisiunea „Wowbiz”.

Brigitte Sfat

_____

CITESTE SI:

In saptamana femeii, Brigitte Sfat nu primeste cadouri…si le face singura!

Sotia lui Ilie Nastase, obligata sa dovedeasca plata a 670 lei. Cum a ajuns in aceasta situatie

______

In loc sa-l paraseasca, si-a dat seama ca trebuie sa se schimbe

Daca multe femei ar fi luat decizia sa renunte la a-i deveni sotie unui barbat care primeste un mesaj in preajma nuntii de la o alta femeie, Brigitte a ajuns la o concluzie uimitoare. Bruneta si-a spus ca totul s-a intamplat din cauza faptului ca uitase sa ii mai spuna lui Ilie Nastase cat de mult il iubeste.

Brigitte Sfat

„Trebuie sa lucrez foarte mult pentru a redeveni femeie pentru Ilie! Devenisem altceva! Nu mai eram sotia lui! Am inceput sa ma reconstruiesc! Am inceput sa ii scot ochii cu prostia aia de mesaj! La un moment dat am spus stai ca prin chestia aia iti pierzi barbatul! Trebuie sa accept oamenii asa cum sunt! Faptul ca eu l-am neglijat si a ajuns sa ii declare altei femei iubirea! Am spus hai sa vad ce nu ii place! Sa schimb! Sa fiu mai feminina! Sa schimb lucrurile din viata mea care nu ii plac lui!”, a mai spus sotia fostului tenismen.

R.O.
 

Citește și...