Connect-R a dat-o definitiv in dragostea lui pe Misha… in vazul tuturor! Uite cum o alinta pe blonda!

Publicat: 13/08/2013 | 23:01

Vara trecuta n-a pus geana pe geana pana nu s-a transformat in cantaretul numarul unu! Vara asta, Connect-R poate sa doarma linistit. Le are pe toate: faima, bani si, mai nou, o sotie de care pare indragostit lulea.

Artistul s-ar fi casatorit in graba acum cateva saptamani cu o noua artista pe val. O stim deja cu totii: e cea care tipa cat o tin plamanii „Tenerifeee”. Misha, dupa numele de scena, are numai 22 de ani si e din Galati. Connect-R o numeste deja cu mandrie… „doamna mea”. Si, daca e sa ne luam dupa zvonurile aruncate prin presa, proaspata sotie ar fi ramas insarcinata inainte sa-si spuna unul altuia „DA”.

Viata de cuplu a Mishei si a lui Connect-R e numai tandreturi si dulcegarii
Viata de cuplu a Mishei si a lui Connect-R e numai tandreturi si dulcegarii

Connect R a dat-o definitiv in dragostea lui pe Misha… in vazul tuturor! Cei doi nu se mai sfiesc sa-si arate sentimentele. Gesturile siropoase indulcesc de-acum si in public inceputul casniciei despre care au scris tabloidele in ultima vreme. Iubirea care pluteste in aerul lor a fost imortalizata de paparazzii cancan.ro pe litoralul romanesc.

Connect-R isi saruta sotia la fiecare pas
Connect-R isi saruta sotia la fiecare pas

Connect R si proaspata lui „doamna”, asa cum o numeste in fotografiile postate pe pagina de facebook, s-au cazat intr-un complex de lux din Costinesti.

Connect R si proaspata lui
Connect R si proaspata lui „doamna”, asa cum o numeste in fotografiile postate pe pagina de facebook, s-au cazat intr-un complex de lux din Costinesti.

I-am zarit iesind dintr-un restaurant unde au luat pranzul… ca-n familie. Prin…. marea de turisti, merg agale. Se tin de mana, se imbratiseaza si se saruta! Dulcegarii la fiecare pas.
Tandreturile continua si intr-o pozitie- ceva mai comoda – pe o banca. Trecatorii ii privesc uimiti – ei nu au insa ochi decat unul pentru celalalt.

Cu o seara inainte, cantaretul venise fara tanara sotie la evenimentul Music Awards de la Mamaia. S-a prezentat in calitate de artist, si nu de barbat insurat. La intrebarile despre viata sentimentala, a dat-o-n… filosofie.

Tandreturile continua si intr-o pozitie- ceva mai comoda - pe o banca. Trecatorii ii privesc uimiti - ei nu au insa ochi decat unul pentru celalalt
Tandreturile continua si intr-o pozitie- ceva mai comoda – pe o banca. Trecatorii ii privesc uimiti – ei nu au insa ochi decat unul pentru celalalt

Freamatul lui Connect R s-a transformat in fosnet imediat dupa eveniment, cand a dat fuguta sa-si recupereze sotia. Condus de un prieten, a ajuns in parcarea unui hotel….unde si pe intuneric a fost recunoscut de fani. Mai intai a facut fericit un taximetrist. Apoi s-a pus pe asteptat. Si-a mai alungat plictisul cu cateva admiratoare, care s-au vrut in poza alaturi de el.

Nici sunata, probabil ca sa se grabeasca, tanara nevasta n-a aparut decat dupa cateva zeci de minute. Parca ar fi venit tocmai din…Tenerife!!!

Connect-R si-a asteptat perechea minute in sir in parcare
Connect-R si-a asteptat perechea minute in sir in parcare

Asteptarea insa a meritat. Misha le-a ignorat pe domnisoare si a fost intampinata de sot… cu un sarut. Pesemne si cu vreo doua vorbe de duh, daca tot incepem sa ne obisnuim. Connect-R se da filosof de-acum si pe facebook:

Marius Nita

Citește și...