Connect-R, declarație emoționantă de dragoste pentru Misha: „Ești îngerul copilului nostru. Eu nu sunt un soț bun”

Publicat: 10/08/2018 | 11:03

Connect-R și Misha au trecut în urmă cu ceva timp printr-un impas în mariaj, lucru recunoscut și de artiști. Acum se pare că cei doi se iubesc mai mult ca niciodată. Cântărețul i-a făcut soției sale o declarație de dragoste emoționantă, prin itermediul unei rețele de socializare.

Misha a renunțat temporar la cariera artistică de dragul prințesei ei, Maia. Frumoasa artistă se ocupă de educația micuței. Connect-R o apreciază foarte tare pe soția lui pentru toate sacrificiile pe care le-a făcut pentru familia lor. (Citește și Misha a vorbit despre divorțul de Connect-R: “Aş fi ipocrită să spun că totul e roz)

„Mihaela e impecabilă!”

„Se spune că o fată devine femeie atunci când îşi începe viaţa sexuală. Eu zic că devine femeie atunci când naşte. Atunci când dă viaţă. Şi totuşi multe fete nasc copii, dar nu devin mame! Mamă eşti atunci când reuşeşti să-ţi dai seama că, copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine. Mamă înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta ţipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaşte. Mamă înseamnă să renunţi, bineînţeles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la ieşirile în club, la tot felul de distracţii de fetiţe şi să stai seara să-ţi adormi copilul. Să-i spui poveşti, ca să aibă vise frumoase. 

Să te poţi trezi dimineaţa, ca să-i faci pachet pentru grădiniţă, să stai să-şi îngrijeşti îngeraşul atunci când e răcit sau are otită. Să renunţi la orgoliul tău, în certurile cu soţul tău, doar pentru liniştea copilului tău. Practic la finalul zilei, el, copilul tău, să fie tot ce contează pentru tine. Nu e mamă cea care dă viaţă unui copil, ci mai degrabă cea care-şi dă viaţa pentru copil. Mulţumesc, Misha pentru că eşti mamă, pentru că eşti îngerul copilului nostru. (…) Să nu înţelegeţi greşit. Eu nu sunt un soţ bun, ba din contră! În schimb, Mihaela e impecabilă”, a scris Connect-R pe pagina lui de Instagram.

Citește și...