Connect-R, surprins într-o ipostază neașteptată alături de Misha! Cum s-au pozat cei doi foști soți în vacanță

Publicat: 13/08/2019 | 22:43

Așa cum a declarat într-un interviu oferit vara aceasta, Connect-R și-a dedicat mai mult timp fetelor sale, așa cum le numește pe fiica sa, Maya, și fosta lui soție, Misha. Recent, toți trei s-au răsfățat într-o vacanță exotică în Grecia, unde au strâns o mulțime de amintiri superbe. Astăzi, cântărețul a făcut publică o poză de album în care apare alături de cele două persoane importante din viața lui. 

Citește și: Misha, apel disperat făcut în timpul vacanței cu fostul soț, Connect-R

Connect-R, surprins într-o ipostază neașteptată alături de Misha

Connect-R și-a surprins apropiații și fanii cu cel mai recent selfie pe care l-a făcut public. În imagine, artistul apare zâmbind alături de fiica și fosta lui soție. După cum puteți observa… fotografia urcată de cântăreț pe rețelele de socializare a fost realizată de Misha.

“Doamne ajuta, cred ca s-au împăcat ?❤?sa fiti sănătoși și fericiți împreună ❤❤❤”, “Foarte frumos! Mă bucur ce sunteți împreună alături de frumoasa voastră fetița va doresc multă sănătate fericire și multă iubire sa vă bucurați de tot ce-i frumos in viata”, “Asa, DA!!! Sanatate, bucurie si multa liniste sufleteasca va doresc! IMPREUNA SUNTEM MAI PUTERNICI! ♥” sunt trei dintre sutele de comentarii pe care artistul le-a strâns la poza de mai jos, pe care a postat-o atât pe Instagram, cât și pe Facebook.

Connect-R, Misha și fiica lor, în vacanță în Grecia © Facebook
Connect-R, Misha și fiica lor, în vacanță în Grecia © Facebook
Citește și...