Connect-R, tras la răspundere de un șofer de Uber: ”A început să facă crize de nervi”. Care a fost motivul halucinant

Publicat: 22/07/2020 | 20:46

Connect-R a avut parte, astăzi, de o situație neplăcută. Artistul le-a povestiti fanilor cum un șofer de Uber l-a tras la răspundere din cauza măștii de protecție.

Astăzi, Connect-R și-a comandat un Uber pentru a-și rezolva niște treburi. Doar că, în momentul în care a urcat în mașină, șoferul a început să țipe la el.

Bărbatul a răbufnit când l-a văzut pe artist că nu purta masca în mod corespunzător. În opinia lui, Connect-R trebuia să își tragă masca mai sus de nas. (CITEȘTE ȘI: RAED ARAFAT, ANUNŢ OFICIAL DESPRE REVENIREA LA STAREA DE URGENŢĂ DE LA 1 AUGUST. MESAJ TRANŞANT)

Artistul, însă, le-a mărturisit fanilor că existau în mașină două panouri despărțitoare de stică și că reacția șoferului a fost exagerată.

”Eram într-un uber mai devreme. Undeva la nivelul ăsta (n.r. ținea masca aproape de nas), cred că, cam așa. Deci, șoferul a început să facă crize de nervi: ”Domne, trage-o mai sus un pic! Acoperă nasul, acoperă nările, te rog frumos!”. Țin să menționez că mașina era absolut baricadată. Avea vreo două panouri de sticlă, despărțitoare, bandă izolieră.

Oameni buni, nu o luați razna. Nu înnebuniți! Încercați să vă calmați, pentru că, cu o minte atât de încărcată cu subiectul ăsta, riscați Doamne iartă-mă să intrați în vreun copac. Când vă uitați în spate de 10 ori să vedeți dacă clientul are masca pusă la milimetru… poate intrați în vreun copac! Calmați-vă! Numai cu o minte limpede poți să treci hopul, ok?”, a zis el.

Coronavirus România, 22 iulie

Numărul de infectări cu COVID-19 înregistrate în ultimele 24 de ore rămâne unul alarmant. Recordul a fost depășit din nou, căci de la ultima informare GCS s-au înregistrat alte 1.030 noi cazuri de infectare, iar bilanțul total a ajuns la 40.163.

Până astăzi, 22 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 40.163 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 24.663 de pacienți au fost declarați vindecați și 2.693 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.030 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 (COVID-19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.