Copii muşcaţi şi bătuţi la grădiniţa din Cucuieţi, Olt. „E grădiniţă sau sală de tortură?”

Publicat: 23/10/2017 | 12:10

Este anchetă la o grădiniţă din Olt, după ce mai mulţi copii au ajuns acasă în ultimele zile cu muşcături şi alte răni pe corp. Părinţii o acuză pe educatoarea de la Grădiniţa Cucuieţi din comuna Verguleasa, că nu îi supraveghează pe copii, iar micuţii se lovesc între ei. (VEZI ŞI: Cornuri mucegăite la o grădiniţă din Buhuşi. Copiii mâncau alimente expirate de ŞASE zile!)

Alex, un băieţel de patru ani din localitatea Verguleasa, a ajuns, săptămâna trecută, de două ori bătut acasă. Părinţii nu au mai suportat şi au cerut explicaţii educatoarei.

„Ochiul negru de două zile… astăzi l-am luat muşcat de spate!!!! E grădiniţă sau sală de tortură???? Avem educatoare sau şefă de trib??? În ce hal mai rău de atât, să ajungă un copil sa fie maltrat de alţi copii la grădiniţa unde ar trebui să avem o educatoare şi nu o incapabilă preocupată tot timpul de laudele narcisiste gen cât a costat-o treanţa de pe ea sau şoşonii din picioare!!! Concluzia mea: să stea la telefon, dar acasă la ea, o să fac tot ce îmi stă în putere sa nu mai fie dânsa «şefa de trib”»!!!!”, spune Tania Vierescu, mămică.

Ea precizează că Alex că nu e singurul copil care ajunge bătut acasă. „La prânz, după ce am luat copilul de la grădiniţa, m-a vizitat o mămică cu fetiţa ei, care e colega copilului meu la grădi! La un moment dat îmi văd copilul cu ochiul umflat si vânăt! Mămica respectivă îmi arată semnul de pe ochiul fetiţei ei care ieri a ajuns acasă la fel ca şi Alex… cu ochiul umflat şi vanăt! Am vorbit si cu tăticul băieţelului care spun copiii că i-a bătut, la rândul lui îmi spune şi el că, zilele trecute, i-a ajuns copilul zgâriat pe faţă şi ud acasă! „, mai spune femeia.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt a demarat o anchetă şi a trimis, luni, o comisie la grădiniţa respectivă, potrivit informaţiilor obţinute de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. (CITEŞTE ŞI: Blestem într-o grădiniţă din Dâmboviţa! Educatoarea a murit sub ochii copiilor! Ea ţinea locul unei tinere care s-a sinucis)

ELENA AILUŢOAEI

Recomandarea CIAO.RO