CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră cu mormântul Ilenei Ciuculete, pe care Cornel Galeş intenţionează să-l transforme într-un muzeu. Bărbatul ar vrea să aducă la locul de veci trofeele şi diplomele regretatei artiste, pentru a putea fi admirate de toată lumea. (VEZI ŞI: Acuzat că vrea să-şi refacă viaţa alături de altă femeie, Cornel Galeş a răbufnit: "Doamne, te rog, scoate-mă din această lume!")

Cornel Galeş a făcut, weekend-ul trecut, parastasul de şase luni al regretatei Ileana Ciuculete. Soţul cântăreţei de muzică populară a fost profund impresionat când a văzut zeci de persoane la Cimitirul Străuleşti II, aşa că a decis să facă tot posibilul ca numele artistei să fie veşnic pomenit.

Potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Cornel Galeş vrea să transforme mormântul Ilenei Ciuculete într-un muzeu. Bărbatul intenţionează să aducă la locul de veci toate trofeele şi diplomele pe care artista le-a câştigat de-a lungul carierei. Soţul regretatei interprete îşi doreşte ca acestea să fie admirate de toată lumea, în special de fani.

În ultimele zile, Cornel Galeş ar fi primit numeroase telefoane de la persoane din străinătate (Italia, Spania, Franţa, Anglia) care vor să vină în România şi să admire trofeele şi diplomele Ilenei Ciuculete. Motiv pentru care este şi mai decis să-şi ducă planul la îndeplinire şi să transforme locul de veci al cântăreţei în muzeu. (VEZI AICI: Scandal la parastasul de şase luni al Ilenei Ciuculete. Cornel Galeş s-a certat, în curtea bisericii, cu... Preotul a întrerupt slujba!)

"Muzeul" de la cimitir va fi păzit cu străşnicie

Cornel Galeş s-a consultat deja cu o firmă specializată care oferă servicii de pază, în aşa fel încât obiectele pe care le va aduce la mormântul Ilenei Ciuculete să nu poată fi furate. Imediat cum sistemul de supraveghere va fi pus la punct, trofeele, diplomele şi celelalte obiecte de suflet ale artistei vor fi aduse la Cimitirul Străuleşti II.

Aşa cum se poate observa în imaginile obţinute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, la şase luni de la moartea artistei, locul de veci este îngrijit, iar florile şi candelele nu lipsesc, după tradiţia creştină.

Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă pe 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Soţul artistei, Cornel Galeş, a spus că Ileana a murit din cauza unui virus mutant, o formă extrem de agresivă a hepatitei C. Medicii i-ar fi spus bărbatului că până acum nu a existat niciun supravieţuitor al acestui virus. (CITEŞTE ŞI: Legătura dintre Denisa Manelista şi Ileana Ciuculete. Cornel Galeş a spus tot)

Citeste despre:cornel gales, ileana ciuculete, ileana ciuculete mormant, ileana ciuculete mormant muzeu, cornel gales ileana ciuculete trofee diplome, ileana ciuculete straulesti ii


Share On Facebook