Coronavirus a mai ucis un ambulanțier! Fusese testat pozitiv pe 20 aprilie, la Suceava

Publicat: 03/05/2020 | 12:40
Coronavirus a mai ucis un ambulanțier! Fusese testat pozitiv pe 20 aprilie, la Suceava

Ambulanțierul Ion Irimescu (60 de ani) a pierdut, duminică dimineața, lupta cu virusul COVID-19. Era angajat al Serviciului de Ambulanță Suceava și se afla internat în spital la Iași. (CITEȘTE ȘI: RISCURILE LA CARE SUNT SUPUȘI CEI CARE S-AU VINDECAT DE CORONAVIRUS. DECLARAȚIILE UNUI MEDIC ITALIAN: „POATE DA NAȘTERE PROBLEMELOR CARDIACE. SPORTIVII SUNT ÎN PERICOL”)

Ambulanțierul fusese testat pozitiv cu virusul COVID-19 în jurul datei de 20 aprilie, atunci când a început să aibă simptome. A fost internat în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Suceava, apoi transferat la Clinica de Boli Infecțioase ”Sf. Parascheva” din Iași, după ce starea lui de sănătate se înrăutățise.

NU RATA: AU PREGĂTIT ANUNȚUL CUTREMURĂTOR: BORIS JOHNSON A MURIT! REACȚIA PREMIERULUI BRITANIC

La trei zile de la internare pacientul a trebuit intubat, respira greu, iar, din nefericire, duminică dimineaţa a fost înregistrat decesul. Corpul neînsuflețit al bărbatului va fi adus cel mai probabil în cursul zilei de luni și înmormântat la Arbore, localitatea lui natală, scrie monitorulsv.ro.

AFLĂ ȘI: MARCEL VELA, NEMULȚUMIT DE GRILA DE SALARIZARE A POLIȚIȘTILOR: ”UNUL CARE PĂZEȘTE UN PARC ARE 8-9.000 DE LEI, ALTUL CARE-ȘI RISCĂ VIAȚA, JUMĂTATE!”

În urmă cu trei săptămâni, Cristian Stupiuc, angajat al Serviciului de Ambulanță Suceava, deceda din cauza coronavirusului. Era a 198-a victimă a virusului ucigaș