Cosmin Cernat a fost inlocuit? Cine este noul prezentator „Survivor Romania”

Autor: C. C.
Publicat: 11/01/2020 | 10:50
Cosmin Cernat a fost inlocuit? Cine este noul prezentator „Survivor Romania”

„Survivor România”, competiția care a înlocuit „Exatoln” aduce o mulțime de surprize. Show-ul o să fie difuzat în curând la Kanal D și pune în fața publicului o mulțime de vedete, care o să fie aduse în tot felul de situații dificile, în jungla din Republica Dominicană. (CITEȘTE ȘI: MILIARDARUL ”CASANOVA” A LUAT-O ÎNAPOI PE LOGODNICA PE CARE O ACUZA DE INFIDELITATE! POVESTEA E FABULOASĂ…)

Prezentatorul noii emisiuni este Dan Cruceru. Inițial s-a vehiculat ipoteza conform căreia cel care o să prezinte show-ul o să fie Cosmin Cernat, mai ales după  ce „Exatlon” a fost scos din grila de program, însă se pare că producătorii au hotărât să îl lase pe Cosmin Cernat pe din afară și au  avut o altă propunere. (VEZI ȘI: CE A FĂCUT COSMIN CERNAT DUPĂ CE EXATLON S-A ÎNCHEIAT)

 Dan Cruceru are o carieră în televiziune, a mai prezentat până acum două emisiuni: „Focus Monden” și „Poveștiri adevărat”. Începând cu anul 2014 a dezvoltat un proiect personal, „Taticool”,  care se desfășoară în mediul online și este un blog de parenting și e-commerce.

„Sunt onorat să fiu implicat într-un reality iconic”

Revenirea pe micile ecrane îl încântă pe Dan Cruceru., care abia așteaptă să reintre în rolul de prezentator al unei emisiuni, mai ales că este vorba despre un proiect aparte, care îl trimite în Republica Dominicană.

„Sunt onorat să fiu implicat într-un reality iconic, de asemenea, foarte bucuros să am parte de o experienţă extraordinară, într-un peisaj de o frumuseţe ieşită din comun. Sunt nerabdător să îi cunosc pe concurenţi, vor avea parte de o competiţie extrem de dură, pentru că vor fi ca nişte naufragiaţi în jungla din Republica Dominicană. Să-ţi construieşti singur adăpost, să îţi procuri singur hrana din ceea ce îţi oferă natura şi să nu ai parte de nimic din confortul cu care erai obişnuit, toate acestea mi se par nişte adevărate pietre de încercare. La care se adaugă imposibilitatea de a ţine legătura cu familia, cu cei dragi. Telespectatorii vor avea parte de o competiţie sută la sută reală, încărcată de dramatism, depăşirea limitelor, camaraderie şi dorinţa de a fi cel mai bun”, a declarat Dan Cruceru.

Citește și...