Cosmin Cernat și familia sa stau cu chirie în Canada: „Aici lucrurile sunt altfel”

Publicat: 29/06/2018 | 15:32
Cosmin Cernat și familia sa stau cu chirie în Canada: „Aici lucrurile sunt altfel”

Cosmin Cernat, soția lui, Mădălina, și copiii lui sunt mutați de câțiva ani în Canada. Soția prezentatorului de la Exatlon lucra în țară în televiziune, dar s-a reprofilat și a devenit antrenor de fitness. Cernat a lucrat în continuare ca producător tv, până când a venit oferta de la Kanal D. Realizatorul tv a povestit, în cadrul unui interviu acordat revistei Viva!, ce a însemnat pentru el mutarea în Canada și cum este societatea de acolo.

Cosmin Cernat a dezvăluit că stă cu chirie în Canada, într-un apartament foarte frumos, situat într-o zonă foarte bună. El și soția lui nu și-au dorit să își ia casă, pentru că nu au considerat că merită investiția. De asemenea, realizatorul tv a mărturisit că a evaluat totul înainte să se mute în Canada și că o altă opțiune pe care o avea în gând era Australia.

„N-ai plătit chiria, intri în biroul de credit și s-a terminat!”

„Pot să recunosc că nu mă simțeam confortabil (în România n.r) Ideea mea despre televiziune e un pic diferită. Dai drumul la televizor, fără supărare, n-am nimic cu ei…dar mulți n-au ce să caute acolo. Televiziunea înseamnă altceva. Nu înseamnă doar să citești un prompter. Fie că vorbesc, de prezentatori, producători, redactori…n-au ce să caute acolo. Lumea se schimbă. Ori te adaptezi, ori te retragi. Am ales Canada pentru că sunt un ziarist bătrân. Am făcut puțin cercetare înainte să aleg. Din punctul eu devedere sunt două destinații solide la ora actuală, pentru oamenii care își doresc să ducă o viață liniștită și să-și crească copiii într-o direcție pozitivă. Una este Canada și a doua este Australia. (…) Copiilor le-a plăcut. Noi locuim acolo cu chirie. Acolo lucrurile stau altfel.

N-ai plătit chiria sau n-ai plătit telefonul, intri în biroul de credit, s-a terminat. N-avea niciun sens să-mi iau casă pentru că lucrurile sunt diferite. Oamenii judecă așa: dacă eu trăiesc trei ani de zile bine, trăiesc așa. Dacă își găsește soția sau soțul un job mișto în Vancouver, se mută în altă parte. Sunt și oameni care preferă să-și cumpere casă la nivel de investiție, pe care după le închiriază. Dar decizia noastră a fost să nu ne luăm casă. Stăm într-un apartamențel drăguț, într-o zonă foarte frumoasă. Eu în Canada am lucrat ca producător tv.”, a explicat Cosmin Cernat pentru Viva!

Citește și...