Crima care a zguduit România! Detalii înfiorătoare despre bărbatul care și-a ciopârțit soția pentru că nu l-a satisfăcut sexual

Autor:
Publicat: 10/09/2019 | 21:01
Crima care a zguduit România! Detalii înfiorătoare despre bărbatul care și-a ciopârțit soția pentru că nu l-a satisfăcut sexual

Vasile Tofan, în vârstă de 75 de ani, și-a omorât cu sânge-rece iubita, în urmă cu două luni. Bărbatul și-a pierdut mințile atunci când a auzit că femeia îi reproșează că nu o satisface din punct de vedere sexual. 

Cei doi se aflau în apartamentul bătrânului din Galați. La un moment dat, femeia i-a pus la îndoială activitatea sexuală, iar atunci acesta a prins chip de nebunie. A pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o de trei ori în ceafă, apoi i-a secționat parțial zona carotidă, însă femeia a încercat să se apere și nu a reușit să finalizeze.

A mai înjunghiat-o de patru ori, iar femeia s-a stins din cauza hemoragiei puternice, se arată în rechizitoriu, potrivit Adevarul.ro.

Bărbatul i-a secționat membrele și le-a pus în pungi de rafie, pe care le-a transportat cu autoturismul personal într-un cimitir din zonă, sperând că nu va sesiza nimeni mirosul greu. Câteva zile mai târziu, s-a dat de gol în privința crimei, beat fiind, în fața unui prieten.

Vasile Tofan, în vârstă de 67 de ani, riscă să stea în spatele gratiilor toată viața, dacă va fi găsit vinovat pentru fapta sa.