Crina Abrudan, în doliu! Tatăl prezentatoarei TV, actorul Ion Abrudan, a murit

Publicat: 26/12/2017 | 14:20

Durere fără margini pentru Crina Abrudan! Actorul Ion Abrudan a încetat din viaţă, în urma unui infarct.

Actorul Ion Abrudan a încetat din viaţă luni, în ziua de Crăciun, în urma unui infarct.

Tatăl fostei prezentatoare TV a fost transportat de urgenţă cu elicopterul la Timişoara, unde a murit pe masa de operaţie.

Când a aflat vestea morţii tatălui ei, Crina Abrudan s-a întors din vacanţa din Dubai.

”Anul acesta de Crăciun am aflat ca nu e o vorba goală cand se spune că de Sărbători Dumnezeu Îi cheamă la El pe cei mai buni.
În aceasta dimineaţă s-a stins din viaţa tatal meu, Ion Abrudan…
A aşteptat să mai vadă o singura dată răsăritul şi apoi a plecat aşa cum a trăit toata viaţa: discret, în linişte, repede ca să nu deranjeze pe nimeni cu boala lui, parcă jenat de agitaţia ce se va crea după ce oamenii care l-au cunoscut vor afla vestea.

L-am văzut pe Tata murind de cateva ori pe scenă. Parcă a vrut să ne pregătească pentru această Ultimă Scenă însă, dragă Tată, de data asta nu ţi-a ieşit! Te-ai dus atât de repede şi fără niciun efect că nu am mai apucat să-ţi mulţumesc pentru toate comorile pe care le-am descoperit alături de tine, îndrumată de tine, impinsă de la spate uneori de tine.
Nu, cortina nu a căzut pentru tine, Tată, în această dimineaţă! Ai terminat un rol şi te-ai dus, alături de marii tăi prieteni şi colegi, să joci în trupa pe care Dumnezeu a adunat-o în Rai!
***
Pentru că s-a stins departe de oraşul pe care l-a iubit toata viaţă îi rog pe cei care l-au cunoscut, iubit, admirat să aibă răbdare până vom anunţa, tot aici, amănuntele legate de ceremonia funerară”, a scris Crina Abrudan pe pagina personală de Facebook.

Citește și...